Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία – Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης

Τέλος στα σενάρια για την αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το υφιστάμενο καθεστώς.

 

 

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανατραπεί το υφιστάμενο καθεστώς» δήλωσε ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989».

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, «η κυβέρνηση λειτουργεί με βάση τα πραγματικά δεδομένα. Γι’ αυτό το ζήτημα δεν έχει υπάρξει κάποια μελέτη και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανησυχίας».



Babis

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, ήταν υπό συζήτηση η αύξηση της θητείας για τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς προκειμένου να εξισωθεί µε αυτή του Ναυτικού και της Αεροπορίας.

Επίσης, γινόταν λόγος για ενίσχυση του επαγγελµατικού χαρακτήρα του στρατεύµατος µε προσλήψεις µόνιµων στελεχών, ενώ στο τραπέζι μπήκε και το θέµα της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με δηλώσεις του είχε αναφερθεί σε πιθανή αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Πηγή dikaiologitika.gr

ΕλλάδαΔεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία - Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γ....

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης από τον Πειραιά – Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η εξαφάνιση από τον Πειραιά...

Υποπλινιακές εκρήξεις, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

«Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα...

Τελευταία Νέα