Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, λέγοντας ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Η ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του γνωστού ... Περισσότερα

“Δεν έχω φοροδιαφύγει, δε με κάλεσαν για εξηγήσεις” – Τι απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, λέγοντας ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Advertisement
 

Η ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του γνωστού τραγουδιστή αναφέρει:

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου ειναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, έγινε γνωστό πως στην Οικονομική Εισαγγελία εκκρεμεί υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την οποία φέρεται να ερευνάται ο εν λόγω πασίγνωστος τραγουδιστής.

Μάλιστα, με διάταξη του επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος Χαρ.Βουρλιώτη φέρεται να έχει ζητηθεί η δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου του καλλιτέχνη μέχρι του ποσού του 1,5 εκ.ευρώ έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί.

Παράλληλα, ερευνάται από τις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Advertisement

Στα δίχτυα της οικονομικής εισαγγελίας ο τραγουδιστής, ερευνάται για φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πολυσέλιδο πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής, το οποίο έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία για τα περαιτέρω, φέρεται να γίνεται αναφορά σε μια εταιρεία του τραγουδιστή. Μία από τις συναλλαγές της εταιρείας πριν από λίγο καιρό φέρεται να χτύπησε «καμπανάκι» στους ελεγκτικούς μηχανισμούς της ανεξάρτητης αρχής. Από την έρευνα που ακολούθησε φέρεται να διαπιστώθηκαν κινήσεις λογαριασμών της εταιρείας προς άλλες εταιρείες οι οποίες κρίθηκαν ως ύποπτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα της ανεξάρτητης αρχής ο τραγουδιστής, παρότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, φέρεται την τελευταία πενταετία να δήλωνε εισοδήματα περίπου 50 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Έτσι φέρεται να διατάχθηκε η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και το ίδιου και της εταιρείας και έτσι δόθηκε εντολή για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη και της συγκεκριμένης εταιρείας.

Στο πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής γίνεται αναφορά σε ακόμα τρία πρόσωπα, όμως με τα έως τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να έχουν εμπλοκή σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη πράξη.

πηγή thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

04/10/25 9:20 μμ

Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου - Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

04/10/25 8:29 μμ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου – Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

04/10/25 8:25 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

04/10/25 8:23 μμ

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

04/10/25 8:14 μμ

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης - video

04/10/25 6:53 μμ

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης – video

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά - Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ - video

04/10/25 6:40 μμ

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά – Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ – video

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

04/10/25 6:15 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - video

04/10/25 6:17 μμ

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης – video

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

04/10/25 2:03 μμ

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα – Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας