Επέκταση του δικτύου  πρατηρίων σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου   Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη εμπορικής λειτουργίας των δύο νέων πρατηρίων αερίου κίνησης  FISIKON (EKO) στον ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Επέκταση του δικτύου  πρατηρίων σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου

Advertisement
 

 

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη εμπορικής λειτουργίας των δύο νέων πρατηρίων αερίου κίνησης  FISIKON (EKO) στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ευαγγελισμού (Δήμος Μακρυχωρίου Λαρίσης). Με την προσθήκη των δύο νέων αυτών πρατηρίων, που βρίσκονται και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, τα εν λειτουργία πρατήρια σε περιοχή εκτός του δικτύου αγωγών ανέρχονται σε πέντε, στο σύνολο οκτώ που προβλέπει ο προγραμματισμός της εταιρείας.

Τα δύο νέα πρατήρια, που βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία επί του βόρειου άξονα του εθνικού οδικού δικτύου,  έρχονται να προστεθούν στο υπάρχον δίκτυο δεκαέξι πρατηρίων, κάνοντας προσιτή την αεριοκίνηση και τα οφέλη της σε όλο και περισσότερους οδηγούς αλλά και περιοχές της χώρας. Στόχος της εταιρείας είναι η λειτουργία 19 νέων πρατηρίων έως το τέλος του 2022, σύμφωνα με τη στρατηγική στόχευση  της ΔΕΠΑ για το FISIKON.

Advertisement
Family Kitchen

Το φυσικό αέριο αποτελεί αναμφισβήτητα το οικονομικότερο, ασφαλέστερο περιβαλλοντικά φιλικό και αποδοτικό καύσιμο, ενώ έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών που καλύπτει από την οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση έως την αεριοκίνηση, την ηλεκτροπαραγωγή και τη ναυτιλιακή χρήση. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε τα πρατήρια του ΣΕΑ Ευαγγελισμού, δύο εβδομάδες μετά από τα πρατήρια του Ψαθόπυργου.  Για εμάς στη ΔΕΠΑ Εμπορίας  η επέκταση της αεριοκίνησης, με τη δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών, αποτελεί στρατηγική επιλογή που εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του κλάδου μεταφορών καθώς και της δέσμευσής μας να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην επίτευξη των εθνικών στόχων για το κλίμα. Μέριμνά μας είναι η εξάπλωση της αεριοκίνησης σε κάθε γωνιά της χώρας, αναπτύσσοντας μεθοδικά ένα εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων πεπιεσμένου φυσικού αερίου FISIKON, ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να απολαμβάνουν  τα σημαντικά και πολλαπλά οφέλη του φυσικού αερίου.»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

25/10/25 12:03 μμ

26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

25/10/25 9:11 μμ

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει ξανά το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

25/10/25 9:10 μμ

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

25/10/25 9:08 μμ

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις... αλλιώς

25/10/25 9:05 μμ

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις… αλλιώς

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

25/10/25 9:03 μμ

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

25/10/25 9:02 μμ

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

25/10/25 8:54 μμ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

Από τα Μαθηματικά στο Φως - Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

25/10/25 8:51 μμ

Από τα Μαθηματικά στο Φως – Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

25/10/25 8:42 μμ

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

25/10/25 8:24 μμ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”

25/10/25 8:21 μμ

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”