Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
11.5 C
Serres

Δερμιτζάκης: Έχουμε περισσότερα κρούσματα από τον Μάρτιο – Ποιος ο ρόλος των τεστ

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, o καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και πρότεινε τη δικιά του λύση για το άνοιγμα των σχολείων.

 

 

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, στην εκπομπή ONLINE, o καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης τόνισε ότι τον προβληματίζει ο υψηλός αριθμός κρουσμάτων.

Babis



«Έχω ακούσει ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να προβάλλει λιγότερα κρούσματα από ότι τον Μάρτιο – Απρίλιο λόγω των περισσότερων τεστ. Δεν νομίζω, όμως, ότι ισχύει αυτό γιατί βλέπουμε πάρα πολλούς νέους να διασωληνώνονται. Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι έχουμε πολλούς νέους που κυκλοφορούν στην κοινότητα και γι΄αυτό βλέπουμε πια ότι ακόμα και σε σπάνιες περιπτώσεις διασωληνώνονται».

 

Πηγή dikaiologitika.gr

ΕλλάδαΔερμιτζάκης: Έχουμε περισσότερα κρούσματα από τον Μάρτιο - Ποιος ο ρόλος των...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή έγινε το βράδυ της...

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος, διευθυντής ερευνών της...

Τελευταία Νέα