Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχόλιό του για τη λήξη της συνεργασίας στην οποία προχώρησαν η Λίτσα Πατέρα και η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός ... Περισσότερα

Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Πυρά» προς ΑΝΤ1 και «Πρωινό» για Λίτσα Πατέρα: «Δούλευε 7/7 λες και είχε ανάγκη από ένσημα»

Epilogestv

Epilogestv

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχόλιό του για τη λήξη της συνεργασίας στην οποία προχώρησαν η Λίτσα Πατέρα και η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, σε κείμενό του στη στήλη που διατηρεί στο Youfly, αναφέρεται στην «ιστορική» για τα τηλεοπτικά δεδομένα αποχώρηση της αστρολόγου, αφήνοντας αιχμές για άδικη μεταχείριση του καναλιού προς το πρόσωπό της.

«Διαβάζω προχθές ότι η πάντα αξιοπρεπής, εξαιρετική κυρία και πυλώνας του ΑΝΤ1, Λίτσα Πατέρα, μένει εκτός καναλιού μετά από 33 χρόνια. Κάποιοι μάλιστα το έκαναν και πιο συναισθηματικό: Οριστικό τέλος για τη Λίτσα Πατέρα και… τι γίνεται από εδώ και πέρα; Με αφορά περισσότερο το πώς φτάσαμε «μέχρις εδώ». Για την ακρίβεια, εκπλήσσομαι με την τηλεοπτική επικαιρότητα που θυμήθηκε το θέμα αρχές Σεπτέμβρη της νέας σεζόν. Γιατί; Μα, γιατί ο παραγκωνισμός της κυρίας Πατέρα από το πρωινό του ΑΝΤ1 συντελείται στενάχωρα και με συνέπεια τις τελευταίες δύο σεζόν», γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μόνη της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, εξοστρακισμένη σε μια «γωνιά» της εκπομπής που έχει «χτιστεί» από τα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» πάνω της, χωρίς καμία “on air” επαφή με τον παρουσιαστή, ή αναφορά σε άλλη δραστηριότητά της. Αργότερα την είδαμε ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα να δουλεύει 7/7 λες και είχε ξεμείνει σε κάνα τέλος καριέρας έχοντας ανάγκη να συμπληρώσει τίποτα ένσημα, ξέρω γω», συμπληρώνει με αιχμηρό λόγο ο παρουσιαστής.

«Ένας πιο ουσιαστικός αποχαιρετισμός δημόσια νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικός. Δε θέλει το «Πρωινό» ή ο ΑΝΤ1 να την «ξεπροβοδίσει» ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο τι προσέφερε τόσα χρόνια, έχει καλώς. Ας της έδιναν όμως τη δυνατότητα να αποχαιρετίσει όπως αρμόζει σ’ εκείνη και σ’ εσάς τους τηλεθεατές της τόσα χρόνια.

Advertisement
MEGA

Δεν την «έφαγαν» τα πολλά τα χρόνια, οι τεχνοκράτες, η διαδοχή των εποχών στον ΑΝΤ1, προβλέψεις της που δεν επιβεβαιώθηκαν (αν έγιναν, γιατί δεν παρακολουθώ με συνέπεια), άστοχες – ενδεχομένως – τοποθετήσεις, παρουσιάστριες/στες, ή η οικονομική κρίση. Διάολε, ούτε ο Covid στάθηκε αρκετός να μην είναι στο πόστο της. Μάλλον αρκούσε μόλις μια σεζόν στο «Το Πρωινό» του 2023-24. Μπορεί και όχι, αδέλφια. Εγώ προβλέψεις δεν κάνω, θα δείξει…», καταλήγει στο κείμενό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλημμύρες και ασφυκτικές προθεσμίες ΟΣΔΕ: Στο επίκεντρο ο Έβρος - Αίτημα για παράταση προθεσμίας - video

25/02/26 7:50 μμ

Πλημμύρες και ασφυκτικές προθεσμίες ΟΣΔΕ: Στο επίκεντρο ο Έβρος – Αίτημα για παράταση προθεσμίας – video

Απαγορευτικό για το νερό στο Σιτοχώρι - Προειδοποίηση σε επιτήδειους από τη ΔΕΥΑ Βισαλτίας - video

25/02/26 7:37 μμ

Απαγορευτικό για το νερό στο Σιτοχώρι – Προειδοποίηση σε επιτήδειους από τη ΔΕΥΑ Βισαλτίας – video

Σέρρες: Τους έχτισαν την οικοδομή το 2007 αλλά δεν τους σύνδεσαν με την αποχέτευση - video

25/02/26 7:26 μμ

Σέρρες: Τους έχτισαν την οικοδομή το 2007 αλλά δεν τους σύνδεσαν με την αποχέτευση – video

Σταύρος Παπασταύρου μετά τη συνάντηση με Doug Burgum και Chris Wright: «Η ενέργεια είναι δύναμη ασφάλειας, ανάπτυξης και διεθνούς επιρροής»

25/02/26 7:12 μμ

Σταύρος Παπασταύρου μετά τη συνάντηση με Doug Burgum και Chris Wright: «Η ενέργεια είναι δύναμη ασφάλειας, ανάπτυξης και διεθνούς επιρροής»

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους

25/02/26 3:10 μμ

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους

Ενεργειακές συμφωνίες με ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα στη Διατλαντική Σύνοδο για το LNG

25/02/26 3:07 μμ

Ενεργειακές συμφωνίες με ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα στη Διατλαντική Σύνοδο για το LNG

ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

25/02/26 7:39 μμ

ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

Κυρ. Μητσοτάκης: Με την αναβάθμιση του Συνοριακού Σταθμού Κήπων θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς Τουρκία που μας αξίζει

25/02/26 2:59 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Με την αναβάθμιση του Συνοριακού Σταθμού Κήπων θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς Τουρκία που μας αξίζει

Σαμαράς: Έχω εκφράσει ανησυχίες για τη συμφωνία Ελλάδας - Chevron

25/02/26 2:55 μμ

Σαμαράς: Έχω εκφράσει ανησυχίες για τη συμφωνία Ελλάδας – Chevron

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

25/02/26 12:37 μμ

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

  Η Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα του ΥΠΑΑΤ για τα θερμοκήπια

25/02/26 12:33 μμ

  Η Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα του ΥΠΑΑΤ για τα θερμοκήπια

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του τουρισμού και του επισιτισμού

25/02/26 12:26 μμ

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του τουρισμού και του επισιτισμού