Δήμος Ηράκλειας: Περιοδεία του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Κουτσάκη σε Βαλτερό, Κοίμηση, Ποντισμένο

1841
Δήμος Ηράκλειας: Περιοδεία του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Κουτσάκη σε Βαλτερό, Κοίμηση, Ποντισμένο
Δήμος Ηράκλειας: Περιοδεία του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Κουτσάκη σε Βαλτερό, Κοίμηση, Ποντισμένο

Περιοδεία στα Δημοτικά διαμερίσματα Βαλτερού, Κοίμησης και Ποντισμένου πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ενόψει των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ηράκλειας και εκ νέου υποψήφιος κ.Γιώργος Κουτσάκης συνοδευόμενος από πολλούς Υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της «Νέας Πορείας».

Ο κ.Κουτσάκης αρχικά επισκέφτηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα του Βαλτερού και στη συνέχεια της Κοίμησης όπου συνομίλησε με τους πολίτες ,άκουσε τα προβλήματα τους και συζήτησαν για τις λύσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα, αλλά για τα όσα προγραμματίζονται για το μέλλον. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα του Ποντισμένου όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των Υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και ακολούθησε ομιλία κατά την οποία ο Υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε
«Πιστεύω ότι στις επόμενες ημέρες μέχρι την 8η Οκτωβρίου έχετε τη δυνατότητα ,έχετε το χρόνο να σκεφτείτε ,να κρίνετε, να συγκρίνετε αυτό που εμείς αντιπροσωπεύουμε ,αυτό που εμείς υποσχεθήκαμε κατά το παρελθόν και αυτό που υλοποιήσαμε μέχρι σήμερα. Έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε μεταξύ 2 παρατάξεων και να πείτε ποια είναι η ποιοτική διαφορά μεταξύ της μίας και της άλλης παράταξης».

«Εμείς στο ψηφοδέλτιο μας έχουμε μια πρόταση ανανέωσης γιατί έτσι πρέπει να γίνει, η επόμενη διοικητική περίοδος θα είναι μια περίοδος ανανέωσης, γιατί αυτός ο τόπος πρέπει να προχωρήσει μπροστά, πρέπει να έχει καινούργιες ιδέες. Εμείς με την προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον, ότι το μέλλον θα είναι αυτού του τόπου. Δεν είναι εύκολη η προσπάθεια, δεν είναι εύκολη η απόφαση μας αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι αυτό το πράγμα το επιθυμούμε από καρδιάς».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ασφάλεια των Πολιτών και στην άριστη συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση των Σερρών και της Ηράκλειας, στις ασφαλτοστρώσεις και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο πρόβλημα σχετικά με τη Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης της Ηράκλειας όπου ανέφερε

«Εμείς ήμαστε αυτοί που ανοίξαμε τα κιτάπια και είδαμε τι έγινε. Γιατί σας το υποσχεθήκαμε ,ότι τα δικά σας χρήματα θα τα διαχειριζόμαστε σωστά. Και περιμένουμε να μας πούνε αυτά που συνέβαιναν».
«Ξεκινήσαμε ένα σοβαρό έργο και θέλουμε να το φέρουμε εις πέρας. Την Παρασκευή στις 6 Οκτωβρίου σας καλώ στην Ηράκλεια ,να ήμαστε όσοι ήμαστε εδώ και ακόμη περισσότεροι ,για να δείξουμε ότι αυτός ο τόπος ακολουθεί μια Νέα Πορεία».


ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ