Διαγράφηκε πρόστιμο γνωστής τραγουδίστριας στην εφορία 900 χιλιάδων ευρώ! (VIDEO)

Το Δικοικητικό Εφετείο Αθηνών διέγραψε το πρόστιμο 900 χιλιάδων ευρώ που είχε επιβληθεί σε γνωστή τραγουδίστρια, καθώς κάποια χρέη είχαν παραγραφεί και κάποια άλλα ήταν άδικα.

 

 

«900 χιλιάδες ευρώ είναι το ποσό που είχε επιβληθεί στην Καίτη Γαρμπή από την εφορία για φοροδιαφυγή και διαγράφηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Η απόφαση εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά λέει ότι όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στη γνωστή τραγουδίστρια ήταν μερικά άδικα και ορισμένα είχαν παραγραφεί.

Η Εφορία δεν μπορεί να ελέγχει τον φορολογούμενο σε βάθος δεκαετίας ή δεκαπενταετίας, στην πενταετία θα πρέπει να παραγράφονται. Ως εκ τούτου, επειδή ο φορολογικός έλεγχος για την τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει από το 2000, όλα τα πρόστιμα μέχρι το 2008 διαγράφηκαν και για τα υπόλοιπα αποδείχθηκε ότι δεν έχει έτσι η υπόθεση», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Babis



 

 

 

[thestival.gr]

ΕλλάδαΔιαγράφηκε πρόστιμο γνωστής τραγουδίστριας στην εφορία 900 χιλιάδων ευρώ! (VIDEO)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαρέματος με φελλό στη Νέα Παραλία

Σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί το 12ο Πανελλήνιο...

“Εφυγε” ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός

“Έφυγε” από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός, αδελφός...

Το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας: Ένας φυσικός θησαυρός

Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, στην...

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Τελευταία Νέα