Ένας διαρρήκτης στην Ρόδο κατάφερε να μπει σε ένα κατάστημα, το μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία για τον συλλάβει. Ο ιδιοκτήτης δεν του έκανε μήνυση.   Μια απίστευτη και ασυνήθιστη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ένας διαρρήκτης στην Ρόδο κατάφερε να μπει σε ένα κατάστημα, το μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία για τον συλλάβει. Ο ιδιοκτήτης δεν του έκανε μήνυση.

 

Μια απίστευτη και ασυνήθιστη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 48χρονο, διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Ρόδο.

Ο διαρρήκτης κατάφερε να μπει σε κατάστημα – εστιατόριο στο κέντρο της Ρόδου, αλλά όταν είδε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος με κάμερες και άρα η σύλληψή του θα ήταν υπόθεση λίγων ωρών, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία και τους κάλεσε να πάνε επιτόπου προκειμένου να τον συλλάβουν.

Σε ελάχιστα λεπτά, στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον διαρρήκτη και ταυτόχρονα ειδοποίησαν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να τον ενημερώσουν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη μοναδική αυτή ληστεία: ”Πράγματι, ήταν ξημερώματα, όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Με ενημέρωσαν ότι το κατάστημά μου είχε παραβιαστεί από έναν 48χρονο, ο οποίος μάλιστα από μόνος του επικοινώνησε με την αστυνομία και ζήτησε να τον συλλάβουν.

Advertisement
MEGA

Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Τους είπα ότι ήθελα να μιλήσω μαζί του. Έφθασα στο κατάστημά μου λίγη ώρα αργότερα. Είδα τι είχε γίνει. Είχε ανοίξει την είσοδο και την ταμειακή μηχανή και είχε προλάβει να πάρει μερικά ευρώ σε ψιλά που είχα μέσα στο συρτάρι.

Είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι.

Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο”.

πηγή news247.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

20/03/26 11:07 μμ

Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

20/03/26 10:24 μμ

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

20/03/26 11:29 μμ

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

20/03/26 11:29 μμ

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

20/03/26 11:27 μμ

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

Από τους πρώτους 65 φοιτητές και τη διελκυστίνδα καθαρεύουσας/ δημοτικής, στο σήμερα- Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

20/03/26 11:24 μμ

Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

20/03/26 8:27 μμ

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

Βουλή - Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:39 μμ

Βουλή – Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:17 μμ

Δήμος Σερρών: Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο – video

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Θέσεις και αιτήματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» - "Τι ΔΗΠΕΘΕ θέλουμε;"

20/03/26 8:07 μμ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Θέσεις και αιτήματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» – “Τι ΔΗΠΕΘΕ θέλουμε;”

Πώς η τεχνολογία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον Έβρο

20/03/26 8:32 μμ

Πώς η τεχνολογία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων «Bearing Witness: Trauma and Resilience in Modern Journalism»

20/03/26 8:30 μμ

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων «Bearing Witness: Trauma and Resilience in Modern Journalism»