«Πρέπει να δημιουργηθεί ο χώρος και να δοθεί ο λόγος σε όσους έχουν να καταγγείλουν κάτι»

«Τα ακραία ομοφοβικά σχόλια που έγιναν από την μεριά της υπεράσπισης είναι μια προσπάθεια να μην ακουστούν οι φωνές των θυμάτων» ανέφερε η δικηγόρος της 40χρονης ηθοποιού η οποία χαρακτηρίζεται ως «μάρτυρας – κλειδί» στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η κ. Χρύσα Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega και αναφέρθηκε στην πελάτισσα της αλλά και στο υπόμνημα το οποίο κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης με το επιχειρεί να αντικρούσει την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή επιμένοντας ότι είναι αθώος.

«Εμείς από πλευράς μας πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι πρέπει να δημιουργηθεί ο χώρος και να δοθεί ο λόγος σε όσους έχουν να καταγγείλουν κάτι, να το κάνουν στις αρμόδιες αρχές» σχολίασε η δικηγόρος.

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι ένοχος ή αθώος και για ποιο αδίκημα είναι ένοχος. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς ως κοινωνία είναι να δοθεί ο χώρος για τις φωνές αυτές» συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, η 40χρονη έχει ζητήσει να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ενώ αναφέρει πως έχει θιγεί η υπόληψή της με όσα ακούγονται.

Για τον λόγο αυτό η δικηγόρος της δεν θέλησε να αναπαράξει οποιδήποτε στοιχείο έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα και να δώσει περισσότερη τροφή.


«Επειδή έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες, απλά να θυμίσω, επειδή άκουσα περί ισχυρισμού σκευωρίας δικηγόρων και από το ΣΕΗ, ότι είναι αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή γιατί αρχικά είχαμε ακούσει για πολιτική σκευωρία εις βάρος της κ. Μενδώνη» ανέφερε η δικηγόρος και κατέληξε: «Η υπεράσπιση δεν ρωτήθηκε ποιος ήταν πίσω από αυτή την υποτιθέμενη σκευωρία και το γεγονός ότι έχει υπάρξει αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή είναι σημειωτέο».

Πηγή newsbeast.gr