Δήμαρχος στο Περού έγινε viral – Παρίστανε τον νεκρό για να μην συλληφθεί επειδή έσπασε την καραντίνα

Ο δήμαρχος της πόλης Τανταρά του Περού παρίστανε τον νεκρό για να αποφύγει τη σύλληψη λόγω του ότι παραβίασε το lockdown για τον κορονοϊό για να πιει ποτά με τους φίλους του. Αμέσως οι φωτογραφίες του μέσα σε φέρετρο έγιναν viral.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν βρήκαν τον δήμαρχο Jaime Rolando Urbina Torres να είναι ξαπλωμένος σε ένα ανοιχτό φέρετρο να προσποιείται τον νεκρό, να φορά προστατευτική μάσκα και να έχει τα μάτια του κλειστά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο δήμαρχος παραβίασε τα μέτρα της καραντίνας για να πιει ποτά μαζί με φίλους του και πως την ώρα που τον συνέλαβαν ήταν μεθυσμένος.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα δεν είναι ξεκάθαρο πού έπιναν αυτός και οι φίλοι του ή γιατί υπήρχαν ανοιχτά φέρετρα στον χώρο.

Οι κάτοικοι της πόλης είχαν κατηγορήσει τον Jaime Rolando Urbina Torres ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την πανδημία του κορονοϊού και ότι δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να προστατεύσει τους δημότες του από τον ιό.

 

Babis



Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Epic News

ΥγείαΚορονοϊόςΔήμαρχος στο Περού έγινε viral - Παρίστανε τον νεκρό για να μην...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Επίσκεψη Ρετζέπ Ερντογάν στη Ρώμη στις 29 Απριλίου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί...

Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει πως ο Βλ. Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι...

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή κατηγορείται ο 30χρονος δράστη της επίθεσης με αυτοκίνητο στο Βανκούβερ

Τριαντάρης άκουσε να του απαγγέλλονται χθες Κυριακή κατηγορίες για...

Ημικρανίες: Πώς συνδέονται με τη στοματική υγεία – Τι έδειξε νέα μελέτη

Μπορεί να έχετε ακούσει για το μικροβίωμα του εντέρου,...

Τελευταία Νέα