Νεκρός βρέθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα βαρυποινίτης στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Τον βρήκαν σφαγμένο με αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις από συγκρατούμενους, φέρεται να πρόκειται για συμβόλαιο που σφραγίστηκε στις φυλακές.
Το θύμα είναι Αλβανός 49 ετών. Είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκιση δύο ετών και 12 μηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.
Τον Ιούνιο του 2015 απέδρασε και τον Δεκέμβριο του 2024 ξανασυνελήφθη.
Κάποια στιγμή αποφασίστηκε η έκδοση του στην Αλβανία, μετά από αίτημα των αλβανικών αρχών για να εκτίσει εκεί ποινή για ανθρωποκτονία , απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο δράστης είναι Έλληνας 28 ετών. Τον Αύγουστο του 2025 είχε δολοφονήσει έναν Αλβανό στον Άγιο Παντελεήμονα.
πηγή ertnews.gr














