Δολοφονία 12χρονης Λουίζε: Οι συμμαθήτριές της τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών!

Η μικρή Λουίζε εντοπίστηκε νεκρή πριν από περίπου μία εβδομάδα σε δασώδη περιοδή του Φρόιντενμπεργκ, κοντά στην Κολωνία. Η μικρούλα είχε εξαφανιστεί μετά από ραντεβού που έδωσε με μία από τις δολοφόνους, δήθεν για να παίξουν.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα πρόσχημα που χρησιμοποίησαν η 13χρονη Λουίζα Χάλμπερσταντ και η 12χρονη Άνα-Μαρί Χόφμαν για να παρασύρουν το άτυχο κορίτσι σε μια παγίδα θανάτου.

Advertisement

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς το αδιανόητο. Για εμάς, έχει σταματήσει ο κόσμος. Δεν μπορείς να δεις τη θλίψη, δεν μπορείς να την ακούσεις, μπορείς μόνο να τη νιώσεις» γράφει η νεκρολογία που δημοσίευσε η οικογένεια της 12χρονης στην τοπική εφημερίδα. Στο επάνω μέρος, μια φωτογραφία της Λουίζε με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου της, θυμίζει πόσο τραγικά και άδικα σύντομη υπήρξε η ζωή της μικρούλας.

Σύμφωνα με πηγές από την τοπική αστυνομία που μίλησαν στην Daily Mail, οι Αρχές γνωρίζουν πλέον περισσότερα για το φρικτό έγκλημα και τον τρόπο που έδρασαν οι ανήλικες δολοφόνοι.

Τα κορίτσια μαχαίρωσαν συνολικά 32 φορές το θύμα τους με αιχμηρό αντικείμενο που δεν έχει έντοπιστεί ακόμη, ωστόσο η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται πιθανότατα για λίμα νυχιών. Στη συνέχεια, την έσπρωξαν σε μία κατωφέρεια στο κοντινό δάσος, όπου και την παράτησαν. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έβαλαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της. Τότε ήταν που η μία από τις δύο δολοφόνους είπε στην άλλη να «τη χτυπήσει με μια πέτρα, αλλιώς θα κατέληγε κι εκείνη ξαπλωμένη δίπλα της».

Οι αστυνομικές Αρχές φοβούνται πως η Λουίζε μπορεί να μην ήταν νεκρή όταν την έσπρωξαν στην κατωφέρεια στο δάσος και να πέθανε αργότερα από τα τραύματά της και τις εξαιρετικα χαμηλές θερμοκρασίες, μια σκέψη που προκαλεί φρίκη για τον παρατεταμένο πόνο που ενδέχεται να βίωσε.

Advertisement
MEGA

«Ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί που έχουν εργαστεί σε πολλές υποθέσεις δολοφονίας έχουν σοκαριστεί. Όχι μόνο για την ηλικία του θύματος αλλά και εκείνη των υπόπτων», ανέφερε στη MailOnline άτομο που συμμετέχει στις έρευνες.

Οι δυο δράστιδες πιστεύεται ότι οδήγησαν τη Λουίζε στην «παγίδα θανάτου» μέσω μιας σήραγγας που δεν χρησιμοποιείται πλέον και οδηγεί από το χωριό Χόχενχαϊν – μόλις δυο μίλια από το Φρόιντενμπεργκ – στο δάσος.

Λόγω της ηλικίας τους, κανένα από τα δυο κορίτσια, που έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους, δεν μπορεί να δικαστεί με βάση τη γερμανική νομοθεσία. Οι Αρχές έχουν απομακρύνει τις δράστιδες και τις οικογένειές τους από την περιοχή για την ασφάλειά τους.

Προς το παρόν, το κίνητρο πίσω από την ειδεχθή δολοφονία – πρωτοφανή στη Γερμανία εξαιτίας της ηλικίας των δραστών και του θύματος – παραμένει άγνωστο. Υπάρχουν ωστόσο αναφορές για δύο πιθανά σενάρια: Πρώτον, ότι υπήρχε αντιζηλία για κάποιο αγόρι και, δεύτερον, ότι η Λουίζε είχε μιλήσει για το bullying που δεχόταν από τις έφηβες και θέλησαν να την τιμωρήσουν επειδή τις «κάρφωσε».

Υπενθυμίζεται ότι και οι δράστιδες είχαν ανεβάσει βίντεο στο TikTok που τις έδειχναν να χορεύουν λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη τους, μια ακόμη λεπτομέρεια που παγώνει το αίμα. Και τα τρία κορίτσια φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο και γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια, με κάποιους να τις χαρακτηρίζουν μάλιστα «κολλητές».

πηγή protothema.gr

Διαβάστε κι αυτά


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντετοκούνμπο: «Στόχος το μετάλλιο»

10/08/25 10:22 μμ

Αντετοκούνμπο: «Στόχος το μετάλλιο»

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Κατάρρευση κτιρίων

10/08/25 10:17 μμ

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Κατάρρευση κτιρίων

Ρόδος: Δυναμική συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

10/08/25 10:07 μμ

Ρόδος: Δυναμική συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

Αθήνα: “Έπεσε” ασανσέρ στο “Γεννηματάς” – Διατάχθηκε ΕΔΕ

10/08/25 9:56 μμ

Αθήνα: “Έπεσε” ασανσέρ στο “Γεννηματάς” – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Καύσωνας και εγκέφαλος: Πώς αυξάνεται ο κίνδυνος επιληπτικών κρίσεων και εγκεφαλικών

10/08/25 9:44 μμ

Καύσωνας και εγκέφαλος: Πώς αυξάνεται ο κίνδυνος επιληπτικών κρίσεων και εγκεφαλικών

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια, απάκι και τυριά

10/08/25 9:25 μμ

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια, απάκι και τυριά

Μπορεί το σπίτι να δείχνει καθαρό αλλά να μην είναι; Ναι – Ορίστε πώς

10/08/25 9:18 μμ

Μπορεί το σπίτι να δείχνει καθαρό αλλά να μην είναι; Ναι – Ορίστε πώς

ΟΗΕ: Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους στη Γάζα

10/08/25 8:03 μμ

ΟΗΕ: Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους στη Γάζα

Σάμος: Έργα άνω των 20.000.000 ευρώ υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού

10/08/25 7:57 μμ

Σάμος: Έργα άνω των 20.000.000 ευρώ υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού

«Χρυσή» η Ραφαηλίδου στο Ευρωπαϊκό U20

10/08/25 7:57 μμ

«Χρυσή» η Ραφαηλίδου στο Ευρωπαϊκό U20

10/08/25 7:50 μμ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κοκαΐνη 5.5 εκατομμυρίων ευρώ στο λιμάνι

ΑΤΜ τραπεζών: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από αύριο Δευτέρα – Όσα πρέπει να ξέρετε για τις αλλαγές

10/08/25 7:46 μμ

ΑΤΜ τραπεζών: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από αύριο Δευτέρα – Όσα πρέπει να ξέρετε για τις αλλαγές