Δώρα Ζέμπερη: Αναβιώνει σήμερα στο Εφετείο η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Αναβιώνουν σήμερα μνήμες από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου αρχίζει η δίκη της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

 

Στο εδώλιο κάθεται ο 60χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια και επιπλέον εννέα μήνες για την δολοφονία της αδικοχαμένης Δώρας στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 18 Οκτωβρίου 2017.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί κατακρεουργημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί 14 μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια.

Babis



Ο κατηγορούμενος αρχικά ομολόγησε την πράξη του, αλλά αργότερα, με υπόμνημα του, τόνισε, όπως αναφέρει το ant1news.gr, ότι οι αληθινοί δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ότι ο ίδιος δεν σκότωσε αλλά την τραυμάτισε στην προσπάθεια του να της κλέψει την τσάντα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δυο άτομα του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για να τους παραδώσει την τσάντα της εφοριακού

ΕλλάδαΔώρα Ζέμπερη: Αναβιώνει σήμερα στο Εφετείο η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα