Δωρεάν πεντάωρο σεμινάριο Ελαιοκομίας στην Δράμα

Δωρεάν πεντάωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθήματα Ελαιοκομίας», θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων – προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), από τις 08:30π.μ. ως τις 13:30μ.μ.

 

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση, θα παρακολουθήσουν μαθήματα σχετικά με την θρέψη-λίπανση της ελιάς, τους εχθρούς και ασθένειες της ελιάς και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, καθώς και για το κλάδεμα των ελαιοδέντρων στο οποίο περιλαμβάνεται θεωρία αλλά και πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων στο κλάδεμα της ελιάς, σε ελαιώνα της περιοχής.

 

Εισηγητές του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, είναι οι γεωπόνοι, Μυστακίδης Ζαφείρης, πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ανατ. Μακεδονίας, Μπούντας Κων/νος, πρώην Δ/ντης ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Κομοτηνής και Αναστασιάδης Άνθιμος, προϊστάμενος του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας.

 

Babis



Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ελεύθερη.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, στο τηλέφωνο 2521058175 και στο email: drogeeka@otenet.gr

 

 

σεμιναριο

ΠολιτικήΑγροτικάΔωρεάν πεντάωρο σεμινάριο Ελαιοκομίας στην Δράμα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΑΑΤ: Πρόγραμμα με ενίσχυση 40 ευρώ το στρέμμα για τους βαμβακοπαραγωγούς 

Σε έναν «καφέ εργασίας» με περισσότερους από 50 αγρότες...

ΥΠΕΝ: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»

Αφορά όλους τους επαγγελματίες αγρότες Το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος...

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ με απόφαση Αυγενάκη

Ποια πρόσωπα τοποθετούνται σε ποιες θέσεις Με απόφαση του Υπουργού...

Τελευταία Νέα