Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.3 C
Serres

Δύο χρόνια φυλακή ο διαταραγµένος «Camel» που έριξε βενζίνη σε 22χρονη

Ξαναχτύπησε ο 36χρονος Βολιώτης που κυκλοφορεί στους δρόµους της πόλης µε ένα µπουκάλι βενζίνη και ενίοτε περιλούζει µε αυτήν ανυποψίαστες γυναίκες

 

Εναν χρόνο µετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 40 µηνών για παρόµοια επίθεση, ο ίδιος κάθισε και πάλι στο εδώλιο του αυτοφώρου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, για δεύτερο περιστατικό, αυτή τη φορά µε θύµα µια 22χρονη κοπέλα.

 

Η νεαρή, που επέστρεφε πεζή στο σπίτι από τη δουλειά της το απόγευµα της Παρασκευής, είδε τον άγνωστο σ’ αυτήν δράστη να βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόµιο, να την πλησιάζει διασχίζοντας γρήγορα τον δρόµο και να της πετάει βενζίνη στο πρόσωπο.

Η κοπέλα ένιωσε έντονο τσούξιµο στα µάτια και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες σε γειτονικό κατάστηµα, όπου έπλυνε µε άφθονο νερό το πρόσωπό της, προτού µεταβεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκοµείο του Βόλου. Εκεί ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν είχε υποστεί κάτι σοβαρό, πέρα από έναν ερεθισµό στο δεξί µάτι. Την εποµένη το µεσηµέρι η 22χρονη κατέθεσε όσα βίωσε ενώπιον του Μονοµελούς Πληµµελειοδικείου Βόλου, όπου βρέθηκε πρόσωπο µε πρόσωπο µε τον 36χρονο δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί λίγα λεπτά µετά την πράξη του και κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούµενος για επικίνδυνη σωµατική βλάβη.



Babis

Δήλωσε ότι «τρόµαξε»

Πρόκειται για διαταραγµένο άτοµο, γνωστό στις αστυνοµικές Αρχές, που χρησιµοποιεί το ψευδώνυµο «Camel». Κυκλοφορεί συχνά µε ένα µπουκάλι γεµάτο βενζίνη, επειδή του αρέσει να τη µυρίζει, όπως είπε και στην απολογία του στο δικαστήριο. Για το συγκεκριµένο περιστατικό ισχυρίστηκε πως δεν έριξε εσκεµµένα το επικίνδυνο καύσιµο στο πρόσωπο της κοπέλας, αλλά… τρόµαξε που την είδε µπροστά του και του έφυγε το µπουκάλι από τα χέρια.

Οπως είπε, επέστρεφε από συσσίτιο, ενώ δεν είχε πλήρη διαύγεια γιατί είχε πάρει χάπια. Φυσικά δεν έπεισε το δικαστήριο, µε δεδοµένη τη µαρτυρία της κοπέλας, αλλά και το… παρελθόν του. Μετά την περσινή καταδίκη, είχε εκτίσει ένα µικρό µέρος της ποινής των 40 µηνών στις φυλακές Τρικάλων και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε µε τον περιοριστικό όρο της εµφάνισης στο αστυνοµικό τµήµα.

 

ethnos

ΕλλάδαΔύο χρόνια φυλακή ο διαταραγµένος «Camel» που έριξε βενζίνη σε 22χρονη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής: Αναμνήσεις από μια άλλη εποχή της μεταλλουργίας

Οι πελώριοι πλάτανοι, με τους χοντρούς κορμούς και το...

Περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση και πώς να το αποφύγεις

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να...

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 30 Απριλίου

Σήμερα 30 Απριλίου και σύμφωνα το εορτολόγιο είναι ...

Τελευταία Νέα