Έφυγε από τη ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη Λαμία νικημένος από τον καρκίνο

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 61 του χρόνια

 

 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης (Τάκης) Ρίζος, που είχε συνδέσει το όνομα του με την ισχυρή Παλλαμιακή των δεκαετιών του 1980 και 1990, «έφυγε» μόλις στα 61 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, στην άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια τα δύο τελευταία χρόνια.

Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα, παρά το μικρό του ανάστημα, δεν είναι τυχαίο που σε μια ομάδα που έβγαλε μεγάλους μπαλαδόρους, είχε το νούμερο «10» στην πλάτη. Με το παιχνίδι του ξεχώριζε στο γήπεδο. Όμως, ξεχώριζε και για τον ήπιο χαρακτήρα του, κάνοντας φίλους εντός και εκτός γηπέδων.

Οι συμπαίκτες του με πόνο ψυχής τον αποχαιρετούν. Το ίδιο και στον δήμο Λαμιέων, τον οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον.



Babis

Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και δύο παιδιά.

Το τελευταίο «αντίο» θα μπορέσουν να του πουν συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη (14/05) στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

 

Πηγή newsbeast.gr

ΑθλητικάΈφυγε από τη ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη Λαμία νικημένος από τον...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση και πώς να το αποφύγεις

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να...

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 30 Απριλίου

Σήμερα 30 Απριλίου και σύμφωνα το εορτολόγιο είναι ...

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τελευταία Νέα