Το τζιπ του τραγικού ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στα αίματα στο σπίτι τους στη Μακρακώμη, στη Φθιώτιδα φέρεται να έκλεψαν άγνωστοι.     Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα φέρεται ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Το τζιπ του τραγικού ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στα αίματα στο σπίτι τους στη Μακρακώμη, στη Φθιώτιδα φέρεται να έκλεψαν άγνωστοι.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα φέρεται να εκλάπη βραδυνές ώρες ή ξημερώνοντας Τετάρτη (29/1) από τον αύλιο χώρο όπου βρισκόταν και πίσω από συρόμενη σιδερένια πόρτα.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να προστεθεί σε μία πληροφορία υπήρχε από το Σαββατοκύριακο και φαίνεται να επιβεβαιώνεται, ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τις κλειδαριές και παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι στο άμεσο ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών.

Μοιραία έρχονται οι σκέψεις αν ο/οι διαρρήκτες είχαν στόχο απλά να ψάξουν ένα σπίτι που είναι αποδεδειγμένα άδειο από κόσμο ή έψαχναν κάτι συγκεκριμένο που θα μπορούσε να δώσει και εξηγήσεις για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε.

 

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, καλούνται να εξετάσουν τη σύνδεση των περιστατικών, παράλληλα με τις αναζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος.

Το χρονικό του εγκλήματος
Τα αίτια, για να γραφτεί μια τέτοια τραγωδία, κανείς δεν είναι σε θέση να τα ξέρει και όλοι από την πρώτη στιγμή ψελλίζουν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

«Πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος. Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό…», ήταν τα πρώτα λόγια από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος.

Κάθε πρωί, ο Νίκος άνοιγε το πρατήριο και το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα παρέμενε κλειστό μέχρι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ανησύχησε τους γνωστούς του ζευγαριού, κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο έφτασαν τότε η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν το ΑΤ Σπερχειάδας, αστυνομικοί του οποίου με τη βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα.

Advertisement
MEGA

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από 38άρι περίστροφο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα λίγο πιο μακριά, από βολή του ίδιου όπλου στο διάδρομο του σπιτιού.

 

Η πρώτη εκδοχή είναι ότι ο 48χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του στο πρόσωπο, πριν στρέψει το ίδιο όπλο επάνω του και αυτοπυροβοληθεί στον δεξιό κρόταφο.

Η έρευνα από το εγκληματολογικό που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, έφερε στο φως ένα ακόμη πιστόλι, τα οποία φαίνεται να κατείχε ο πρατηριούχος ως μέσα προστασίας από ληστές, καθώς παλιότερα στο κατάστημά του είχε γίνει κάποια απόπειρα.

Από την έρευνα που έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας, ίσως ξετυλιχθεί το κουβάρι του νήματος αυτής της τραγικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της δυτικής Φθιώτιδας, που πενθεί για την απώλεια δύο πολύ αγαπητών και νέων ανθρώπων.

Πηγή lamiareport.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικίνδυνη παραβατικότητα νέων στις Σέρρες: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες από ψηλά στο κτήριο του "Ορφέα"

21/03/26 12:04 πμ

Επικίνδυνη παραβατικότητα νέων στις Σέρρες: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες από ψηλά στο κτήριο του “Ορφέα” – video

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 21 Μαρτίου

20/03/26 11:37 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 21 Μαρτίου

Με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες ο Τάσος Χατζηβασιλείου: Η Ευρώπη δεν έχει χρόνο για χάσιμο

20/03/26 11:35 μμ

Με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες ο Τάσος Χατζηβασιλείου: Η Ευρώπη δεν έχει χρόνο για χάσιμο

Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

20/03/26 11:32 μμ

Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

20/03/26 11:31 μμ

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

20/03/26 11:30 μμ

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

20/03/26 11:29 μμ

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

20/03/26 11:27 μμ

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

Από τους πρώτους 65 φοιτητές και τη διελκυστίνδα καθαρεύουσας/ δημοτικής, στο σήμερα- Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

20/03/26 11:24 μμ

Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

20/03/26 8:27 μμ

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

Βουλή - Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:39 μμ

Βουλή – Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:17 μμ

Δήμος Σερρών: Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο – video