Εγκρίθηκε στη Βουλή η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ-Τι ψήφισαν οι Σερραίοι βουλευτές
Με 153 ψήφους υπέρ κυρώθηκε από την Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία το πρωτόκολλο κύρωσης της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Επί συνόλου 294 παρόντων, «όχι» ψήφισαν 140 βουλευτές, «παρών» ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ 6 ήταν οι απόντες.
Από την κυβερνητική πλειοψηφία ο μόνος βουλευτής που έλειπε ήταν ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος όμως στην ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών είχε ψηφίσει αρνητικά.
Από τους Σερραίους βουλευτές “ναι” ψήφισαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και η βουλεύτρια Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.
Οχι ψήφισαν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής Σερρών του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης, η βουλευτής Σερρών των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο βουλευτής Σερρών της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας