Έκανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και τον λογιστή και ξάφριζε ηλικιωμένους

Η λεία του 50χρονου ξεπερνά τις 12.000 ευρώ

 

 

Εννέα ηλικιωμένοι από Θεσσαλονίκη και Σέρρες έπεσαν θύματα ενός 50χρονου επιτήδειου που κάνοντας άλλοτε τον υπάλληλο της ΔΕΗ ή συνεργείου και άλλοτε τον λογιστή τους αποσπούσε χρήματα και κοσμήματα.

Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020 η λεία του ανέρχεται σε 12.000 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απάτες κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Babis


Σε δύο περιπτώσεις ο 50χρονος αφαίρεσε τραπεζικές κάρτες από τα θύματά του, με τις οποίες άλλος συνεργός του προέβη σε ανάληψη χρηματικού ποσού από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προχωρά σε συστάσεις και συμβουλές προστασίας και ζητά να ενημερώνονται πάντα οι αστυνομικές αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης.

 

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΈκανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και τον λογιστή και ξάφριζε ηλικιωμένους

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σάμος: Παραμένουν τα προβλήματα με την τροφοδοσία του νησιού

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,...

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος για...

Πρωτομαγιά: Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της...

KOUZINA 2025: Οι γαστρονομικές πύλες της Χαλκιδικής ανοίγουν τον Μάιο

Τις «γαστρονομικές πύλες» της ανατολικής Χαλκιδικής ανοίγει στις 15...

Τελευταία Νέα