Εκατόν είκοσι (120) ροδιές φύτεψαν σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Απαλού, σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο του οικισμού.
Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Αλεξανδρούπολης, που ανέλαβε την προετοιμασία και διαμόρφωση της έκτασης, την εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος και το άνοιγμα των λάκκων φύτευσης. Το «πάρκο της Ροδιάς» αναμένεται να δώσει τους πρώτους καρπούς του μετά από δύο χρόνια, οπότε και σχεδιάζεται να θεσμοθετηθεί η διοργάνωση «γιορτής του ροδιού» από το σχολείο του οικισμού.
Εκατόν είκοσι (120) ροδιές φύτεψαν σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Απαλού, σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο του οικισμού.

Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέρρες: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς – Οι σχολικές μονάδες υποδέχτηκαν τους μαθητές – video

Με πρωτοβουλία Χατζηβασιλείου ο ΕΟΤ στις Σέρρες: Νέα στρατηγική για τον τουρισμό – Οι Σέρρες στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Τσιόδρας: Με ευρεία πλειοψηφία πέρασαν από το Ευρωκοινοβούλιο οι τροπολογίες για διαφορετικές τιμές σε ίδια προϊόντα
