Υπερψηφίστηκε με λιγότερες από 200 ψήφους ο εκλογικός νόμος, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί νίκη για την κυβέρνηση, καθώς μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες μετρούσε βουλευτές για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι ο νέος εκλογικός νόμος, με την απλή αναλογική και την κατάργηση του μπόνους των εδρών αποτελεί νόμο του κράτους, αλλά θα τεθεί σε ισχύ όχι από τις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, αλλά στις μεθεπόμενες.
Υπερψηφίστηκε με λιγότερες από 200 ψήφους ο εκλογικός νόμος, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί νίκη για την κυβέρνηση
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντοπίστηκε νέο είδος Σπινόσαυρου: Ζούσε σε ποτάμια πριν από 95 εκατ. χρόνια αλλά ίσως δεν ήταν κολυμβητής
Μειώνεται η εκροή των νερών της Μαύρης Θάλασσας προς το Αιγαίο – Αποκαλυπτική έρευνα Ελλήνων επιστημόνων
Γερμανία: Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη επιβεβαιώνουν το προβάδισμα των Πρασίνων
Φάμελλος: «Δεν μπορεί ένας αυτόκλητος “σερίφης”, να διαχειρίζεται τα συμφέροντα των λαών γιατί παραβιάζει το διεθνές δίκαιο»








