Εκπαιδευτικός κατηγορεί τον θεολόγο φίλο της ότι τη βίασε όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσει στις 2 Δεκεμβρίου 2019 ένας κάτοικος της Καρπάθου, κατηγορούμενος για βιασμό και απλή σωματική βλάβη της πρώην συντρόφου του.

 

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του την 1η και 15η μέρα κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης συναναστροφής και επικοινωνίας με την φερόμενη ως θύμα.

 

Η πρώην σύντροφός του, εκπαιδευτικός, κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος μη αποδεχόμενος την απόφασή της κατέστρωσε σχέδιο για να την παγιδεύσει και να την βιάσει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της στις 11 Μαρτίου 2012 του ζήτησε να διακόψουν και ενώ έδειξε να αποδέχεται την απόφασή της, της ζήτησε να περάσουν το τελευταίο τους βράδυ μαζί. Της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και όπως είπε, αρνήθηκε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί και να την βιάσει, για να την εκδικηθεί.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες και κατέθεσε ήδη μήνυση σε βάρος της για τα αδικήματα της εξυβρίσεως, της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Ο κατηγορούμενος, απόφοιτος Θεολογικής Σχολής, επεσήμανε ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη, έστω και για πταισματική παράβαση.

Ισχυρίστηκε ότι επί 5 και πλέον μήνες διατηρούσε μαζί της ερωτικές σχέσεις και ότι από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους, του έλεγε ότι έβρισκε βαρετή τη ζωή στην επαρχία, ότι το μέρος την έπνιγε και ότι ήθελε να πάρει την απόφαση να φύγει μαζί της στην Αθήνα, προκειμένου να ζήσουν μόνιμα εκεί.

Babis



Με την πάροδο του χρόνου, όπως ισχυρίστηκε, γινόταν συνεχώς εχθρική με τον κόσμο και προσκολλιόταν συνεχώς σε εκείνον, πιέζοντάς τον να μετοικήσει μαζί της στην πρωτεύουσα.

Όπως υποστήριξε στις 19 Μαρτίου 2012, σε ημερήσια εκδρομή εκπαιδευτικών, μια φίλη της τον προσέγγισε και αφού μιλούσαν όλο το βράδυ στο τέλος τον φίλησε.

 

Την επόμενη ημέρα, όπως κατέθεσε, του ζήτησε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και εκεί την βρήκε μεθυσμένη. Μαζί τους ήταν και ένας κοινός τους φίλος και μετά την αποχώρησή του ήρθαν σε συνουσία χωρίς προφύλαξη. Στη συνέχεια της ανέφερε το περιστατικό με τη συνάδελφό της προκειμένου να το μάθει από τον ίδιο και όχι από τρίτους και τότε, όπως λέει, εξεμάνη. Του ζήτησε να φύγουν από το νησί και ακολούθησε μεταξύ τους λογομαχία και την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Μετά, όπως λέει, τον μήνυσε για βιασμό.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν δέχτηκε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του, γιατί, κατά την άποψη των δικαστών, δεν επιβεβαιώνονται από τις εργαστηριακές πραγματογνωμοσύνες που διενεργήθηκαν.

 

πηγή dimokratiki.gr

ΕλλάδαΕκπαιδευτικός κατηγορεί τον θεολόγο φίλο της ότι τη βίασε όταν του ζήτησε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: «Όλα δείχνουν ισχαιμικό επεισόδιο – Πέθανε λόγω εξάντλησης και υποθερμίας»

Εξελίξεις στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη...

Κερατσίνι – Δικηγόρος οικογένειας 43χρονου: «Ο Σπύρος δεν είχε κανένα δάνειο στο όνομά του»

Σε σοκ παραμένει η οικογένεια του 43χρονου Σπύρου Σέββου,...

Τελευταία Νέα