Έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ, προστατεύοντας το σπίτι σας!

Μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξέλιξης λόγω της κλιματικής αλλαγής άλλα και διαφόρων φυσικών καταστροφών αρκετές χώρες υιοθετούν διάφορα ρυθμιστικά πλαίσια για ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας, καθένα από τα οποία επηρεάζεται από το μοναδικό οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τους πλαίσιο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση για τη στήριξη των ιδιοκτητών κατοικιών, η ελληνική κυβέρνηση μειώνει σημαντικά την επιβάρυνση του ΕΝΦΙΑ για τα ασφαλισμένα ακίνητα καθώς η Ελλάδα συνεχίζειτην προσπάθεια της προς την ανάκαμψη στην οικονομία της.

Advertisement

Η ασφάλιση κατοικίας δεν αφορά μόνο τη συμμόρφωση. Έχει να κάνει με την ηρεμία. Διασφαλίζει ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να ανακάμψουν χωρίς να υποστούν εξοντωτικές οικονομικές επιβαρύνσεις. Επιπλέον, με τα νέα κίνητρα, το κόστος της εξασφάλισης αυτής της ηρεμίας είναι πιο διαχειρίσιμο από ποτέ.

Η έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για τους ασφαλισμένους ιδιοκτήτες κατοικιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση μιας ασφαλούς και υπεύθυνης κουλτούρας ιδιοκτησίας ακινήτων. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ευκαιρία ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε το διπλό πλεονέκτημα της ασφάλισης κατοικίας και της φορολογικής ελάφρυνσης – προστατεύστε το σπίτι και το πορτοφόλι σας!

Για να επωφεληθούν από αυτά τα κίνητρα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει:

1. *Έρευνα ασφάλισης και επιλογών*: Βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Advertisement
Babis

2. *Συμβουλευτείτε ειδικούς*: Μιλήστε με ασφαλιστικούς πράκτορες που κατανοούν τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

3. *Μείνετε ενημερωμένοι*: Μείνετε ενήμεροι για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στις κυβερνητικές πολιτικές σχετικά με την ασφάλιση κατοικίας και τις φορολογικές εκπτώσεις.

Με το ισχύον πλαίσιο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προστατεύσετε το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο σας!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

www.svasfaleies.gr

[email protected]


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

05/08/25 8:55 πμ

Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 06 Αυγούστου

05/08/25 8:51 πμ

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 6 Αυγούστου

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

05/08/25 8:46 πμ

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

05/08/25 8:37 πμ

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

05/08/25 8:33 πμ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας

05/08/25 8:25 πμ

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

05/08/25 8:25 πμ

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

05/08/25 8:12 πμ

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα “κόκκινα” τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

05/08/25 9:49 πμ

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα κόκκινα τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

05/08/25 7:57 πμ

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

04/08/25 10:54 μμ

Τα Κάτω Πορόια Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια έχουν καταστεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα

04/08/25 10:39 μμ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην εταιρεία δορυφόρων ICEYE- Τα σχεδιά της για την Ελλάδα