Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές- Ερευνάται το κίνητρο της 38χρονης

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές αναφορικά με την έκρηξη έξω από υποκατάστημα τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο 38χρονης γυναίκας που φέρεται να τοποθέτησε το αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο σημείο.
Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο του θύματος, που έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, με επικρατέστερο το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα κλοπής των χρημάτων από ΑΤΜ, με τη μέθοδο της ανατίναξης που εξελίχθηκε όμως στραβά, χωρίς να αποκλείονται και άλλες πιθανότητες.
Η 38χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, φαίνεται ότι μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό που έσκασε στα χέρια της, για να τον τοποθετήσει στο ΑΤΜ.
Εντωμεταξύ, ταυτοποιήθηκε ο ενοικιαστής του AirBnb στα Λαδάδικα, όπου διέμενε η 38χρονη. Πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών που αναζητείται. Παράλληλα, αναλύεται το βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις της 38χρονης αλλά και το περιεχόμενο του κινητού της.
Την έρευνα ανέλαβε τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ συμμετέχει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.