Εκτός ΚΔΑΠ πολλά παιδιά στο Νομό Σερρών: Διαμαρτύρονται γονείς και εργαζόμενοι (video)Χιλιάδες οικογένειες αναστατώνονται αυτές τις μέρες καθώς τα παιδιά τους μένουν εκτός ΚΔΑΠ.

 

Μεγάλο είναι το πρόβλημα και στο νομό Σερρών, καθώς γονείς και παιδιά διαμαρτύρονται καθώς μένουν εκτός μετά από πολλά χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μητέρες ενώ πληρούσαν στο έπακρο τα κριτήρια που θέτει η σχετική πρόσκληση και έλαβαν υψηλή μοριοδότηση και ενώ είναι τρίτεκντες , πολύτεκνες, άνεργες και ενώ κάθε χρόνο μέχρι σήμερα λάμβαναν voucher για τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ , φέτος δεν έλαβαν voucher και τα παιδιά τους μετά από χρόνια αδιάκοπης συμμετοχής και παιδαγωγικής απασχόλησης θα μείνουν εκτός των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ήδη γίνονται ενέργειες να ενταχθούν περισσότερα παιδιά ενώ οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ καλούν τον πρωθυπουργό να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του που ήθελαν όλα τα παιδιά να ενταχθούν σε κοινωνικές δομές

Το ίδιο ζητούν και οι γονείς ενώ οι εργαζόμενοι επισημαίνουν και το θέμα της ανεργίας καθώς αν κλείσουν οι δομές πολλοί θα βρεθούν στο δρόμο


 

Views: 6

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *