Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
8.7 C
Serres

Ελένη Γερασιμίδου: «Λένε πως είμαι μια γιαγιά, κομμουνίστρια με δεξιά τσέπη»

«Δεν έχω καμία περιουσία, ένα σπίτι είχα φτιάξει, κάηκε κι αυτό», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός μίλησε για το χρόνο που περνάει, τις κακοήθειες που έχει ακούσει, αλλά και τη δίκη Φιλιππίδη.

«Τώρα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, γριά γυναίκα και κλείνω τα 75. Από μικρή έπαιζα ρόλους μεγάλων γυναικών, δεν αισθάνομαι περιορισμένη κι ας μη με φωνάζουν τόσο συχνά όσο με φώναζαν. Για μένα λένε πως είμαι μια γιαγιά, κομμουνίστρια με δεξιά τσέπη. Υπάρχουν πολλές κακοήθειες. Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει τις δυσκολίες. Δεν έχω καμία περιουσία, ένα σπίτι είχα φτιάξει, κάηκε κι αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Για τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Είναι ανεπίτρεπτο να αντιμετωπίζεις το θύμα ως θύτη. Ο θύτης, εάν είναι θύτης, δικάζεται αυτός στο Εφετείο, δεν δικάζεται η κοπέλα. Μίλησε μετά από χρόνια και είναι πολύ φυσικό γιατί μπορεί να φοβόταν να μιλήσει, να ντρεπόταν. Δυστυχώς έτσι καταντάει το θύμα, να ντρέπεται. Εάν δεν φορούσε καθόλου εσώρουχο, θα έφταιγε αυτή;».




Babis

πηγή zappit.gr

LifeStyleΕλένη Γερασιμίδου: «Λένε πως είμαι μια γιαγιά, κομμουνίστρια με δεξιά τσέπη»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Στο Καφέ της Χαράς έπαθα σηψαιμικό σοκ, κόντεψα να πεθάνω»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο. Γυρίζαμε μέσα στον καύσωνα και για...

Παιδί προκάλεσε φθορές σε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα παιδί προκάλεσε ζημιά σε πίνακα αξίας πολλών εκατομμυρίων...

Αλέκα Κανελλίδου: Επιστρέφει απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα...

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Τελευταία Νέα