Πηγή: ΕΡΤ
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών που μεταδόθηκαν με κάθε επιφύλαξη ο επιχειρηματίας που θα πάρει στα χέρια του το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και θα βρίσκεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στις Σέρρες είναι ο Αντώνης Βούρτσης. Ο Έλληνας

Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών που μεταδόθηκαν με κάθε επιφύλαξη ο επιχειρηματίας που θα πάρει στα χέρια του το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και θα βρίσκεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στις Σέρρες είναι ο Αντώνης Βούρτσης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας κατάγεται από την Αθήνα, κατοικεί στο Παρίσι, ενώ έχει σπουδάσει administration of business στο York University στο Τορόντο του Καναδά.
Ο κ. Βρούτσης που θα αναλάβει την ομάδα πιθανότατα μαζί και με άλλους δύο επιχειρηματίες ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις, μία εκ των οποίων έχει να κάνει με το εμπόριο κατεψυγμένων ψαριών. Το στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα να είναι αυτός ο υποψήφιος επενδυτής είναι ότι πριν από τρεις ημέρες στην σελίδα του στο facebook έβαλε ως φωτογραφία προφίλ τον Λέοντα της Αμφίπολης σε κόκκινο φόντο και ως φωτογραφία εξωφύλλου την Θύρα 5 με τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ.
Advertisement
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ