-Διαφήμιση-

Εντυπωσίασε το 44ο Φεστιβάλ Δράμας – video

Εντυπωσίασε το 44ο Φεστιβάλ Δράμας - video

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Φεστιβάλ Δράμας με δεκάδες παραγωγές και ηθοποιούς να δίνουν δυναμικό παρών.

Κάθε μέρα οι σκηνοθέτες που διαγωνίζονται στο Φεστιβάλ Δράμας δίνουν ραντεβού με το κοινό (θεατές, επαγγελματίες της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, δημοσιογράφους) για να μιλήσουν για την ταινία τους που έχει προβληθεί το προηγούμενο βράδυ και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, στο πιο φρέσκο και πολυαναμενόμενο ραντεβού του φεστιβάλ.

Παράλληλα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Δράμας παρουσιάζει το πρόγραμμα Cinematherapy (Κινηματογραφοθεραπεία) με επικεφαλής την ψυχοθεραπεύτρια Ντενίς Νικολάκου, που από φέτος αποτελεί αυτόνομη ενότητα του φεστιβάλ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις μικρού μήκους ταινίες οι οποίες επιλέχθηκαν για το περιεχόμενο και την ευαίσθητη προσέγγισή τους ως αφορμή για τρεις διαδοχικές συζητήσεις με άξονα το Cinematherapy.

Για τις δράσεις του Φεστιβάλ μίλησε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας Γιώργος Δεμερτζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version