Πρεμιέρα έκανε έκανε χθες το Just the 2 of us με το Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τηλεθεατές, κριτές και παίκτες στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.Advertisement   Μεταξύ των ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Πρεμιέρα έκανε έκανε χθες το Just the 2 of us με το Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τηλεθεατές, κριτές και παίκτες στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Advertisement
 

Μεταξύ των ζευγαριών ήταν και η εντυπωσιακή κυρία Στέλλα από τις Σέρρες.
Η ακατάβλητη Στέλλα Σολωμίδου ήταν μία από τις εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη σε αυτόν τον νέο κύκλο του φαντασμαγορικού σόου και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Ρεσιτάλ από νάζι έδωσε στη η Στέλλα Σολωμίδου, η τηλεμαγείρισσα του Επιλογές, που μαζί με τον Πάνο Καλίδη ερμήνευσαν Άννα Βίσση και Γκαζόζα.
Η εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Πάνο Καλίδη και δεν σταμάτησε να εισπράττει καλά λόγια όχι μόνο από τους κριτές αλλά και από το Twitter.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ