ΕΟΔΥ: 27 νέα κρούσματα σήμερα 15/7 στην Ελλάδα – Κανένας θάνατος

Η ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στη χώρα μας
 
 
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 27 νέα κρούσματα του κορονοϊού σήμερα 14/7. Από αυτά τα 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ δεν έχει καταγραφεί κάποιος θάνατος.

Συνολικά τα θύματα είναι 193 ενώ οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας φτάνουν πλέον τις 3.910.

 
 
13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 123 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.



Babis

Διάχυτη ανησυχία για αναζωπύρωση της πανδημίας: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα

Στο κόκκινο είναι η ανησυχία μετά την έξαρση που παρουσιάζει ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα.
Χθες την Τρίτη, 14.07.2020, υπερδιπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, αφού καταγράφηκαν 58 νέα, έναντι 24 της Δευτέρας, ενώ εντοπίστηκαν και σε περισσότερες περιοχές (Λέσβο, Ξάνθη, Ημαθία, Κοζάνη, Άρτα και Χαλκιδική εκτός της Αττικής και της Θεσσαλονίκης).
Ενδεικτικό είναι επίσης πως το τελευταίο 24ωρο στην Αττική είχαμε 8 νέα κρούσματα και στην Θεσσαλονίκη 7. Όλα αυτά ενώ ο τουρισμός ανοίγει ακόμη περισσότερο από σήμερα Τετάρτη, 15.07.2020, με πτήσεις από την Βρετανία και στις 22.07.2020 από την Σουηδία.
Ήδη απαγορεύτηκαν τα πανηγύρια μέχρι και το τέλος του Ιουλίου, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

ΕλλάδαΕΟΔΥ: 27 νέα κρούσματα σήμερα 15/7 στην Ελλάδα – Κανένας θάνατος

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ζάκυνθος: Άγρια επίθεση σε εθελοντές από λαθροθήρες που κυνηγούσαν τρυγόνια

Εγκληματική επίθεση εναντίων ακτιβιστών-ορνιθολόγων στο Κερί δυσφημεί διεθνώς τη...

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

Τελευταία Νέα