Δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα – Από τις αναρτήσεις που ανέβαζε φαινόταν πως δεν πίστευε στην ύπαρξη της νόσου Covid-19

Ακόμη ένας συμπολίτης μας που δεν πίστεψε στην ύπαρξη και την επικινδυνότητα του κορωνοϊού είχε τραγική κατάληξη καθώς έπεσε ο ίδιος θύμα της νόσου Covid-19, με αποτέλεσμα να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας.

Την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του από Covid-19 έδωσε η σύζυγος του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Πρόσωπα από το περιβάλλον του άτυχου άντρα, υποστηρίζουν σε σχόλια που έκαναν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ότι είχε πέσει θύμα αρνητών των συνωμοσιολόγων που τον έκαναν να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Οι διαδικτυακοί του φίλοι παρατηρούσαν εδώ και καιρό τις αναρτήσεις που ανέβαζε, το περιεχόμενο των οποίων αμφισβητούσε την ύπαρξη της πανδημίας. Το απίστευτο είναι ότι στην ίδια ανάρτηση σχολιάζουν και αρνητές, οι οποίοι αμφισβητούν ότι ο διαδικτυακός τους φίλος πέθανε από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος με σχόλια κάτω από την τραγική είδηση του θανάτου του.

«Λυπάμαι.. Συλλυπητήρια!! Καλό θα ήταν να κάνετε και μια νεκροψία» γράφει κάποιος, για να του απαντήσει κάποιος άλλος: «Και μια μήνυση σε σένα κ τους όμοιους σου!»

 

Φίλος του θανόντος, προσθέτει: «Πολύ κρίμα, πότε θα σταματήσουν οι συνωμοσιολόγοι να παίρνουν αθώους στο λαιμό τους;»

«Όταν οι αθώοι σταματήσουν να είναι πρόβατα», απαντά ένας αρνητής του ιού.


Μια άλλη διαδικτυακή φίλη του άτυχου άνδρα, σχολιάζει: «Κρίμα το παλικάρι. Έπεσε θύμα των αρνητών του ιού και της μάσκας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, κι ας είναι ο τελευταίος που την πατάει έτσι».

Ενώ ένας ακόμη, προσθέτει: «Όλα εσείς τα υποκριτικά σιχάματα που κάνετε ότι λυπάστε ,είστε οι δολοφόνοι του».

 

   

πηγή protothema.gr

Views: 11059