Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.9 C
Serres

Έφεση κατά της αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου από τον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

Ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας θα ασκήσει έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έχει καταδικασθεί για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε 13 έτη κάθειρξης και 6 μήνες.

Αναλυτικότερα, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τόπου διαμονής του (Πεύκη) μια φορά τον μήνα και της μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία φυλακίστηκε.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Λαμίας, στην έφεση του θα αναφέρει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει επίδειξη μεταμέλεια και ηθική βελτίωση για τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε, καθώς σε εκτεταμένη αρθρογραφία μέσω διαδικτύου εμφανίζεται αμετανόητος και δηλώνει ότι βρίσκεται έγκλειστος στο πλαίσιο πολιτικής δίωξης και σκευωρίας.

ΠολιτικήΈφεση κατά της αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου από τον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β. Κικίλιας: Η Δικαιοσύνη ερευνά τους φακέλους των ΜΚΟ – Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι η άμεση διερεύνηση ύποπτων...

Π. Μαρινάκης: Δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους συνταξιούχους ΑμεΑ για τη χορήγηση των 250 ευρώ

Για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων, μίλησε ο υφυπουργός...

Σ. Φάμελλος: Απαιτούμε υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία

«Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία δεν ήταν...

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες – Σε «μοντέλο ΔΕΗ» η εξυγίανση του ΟΣΕ

Η σημερινή μας συνεδρίαση επικεντρώνεται σε μία από τις...

Τελευταία Νέα