Το Επιμελητήριο Σερρών ήταν ένας από τους σταθμούς του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στις Σέρρες ως επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ. ενόψει των Ευρωεκλογών, μαζί με τον βουλευτή ... Περισσότερα

Επιμελητήριο Σερρών: Τα ζητήματα του νομού υπ’ όψιν του Υφυπουργού Δ. Βαρτζόπουλου

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Το Επιμελητήριο Σερρών ήταν ένας από τους σταθμούς του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στις Σέρρες ως επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ. ενόψει των Ευρωεκλογών, μαζί με τον βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο κα τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιών Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρη Σκάλκο. 

Advertisement
 

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το Επιμελητήριο, την ΟΕΒΕΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο και το 2ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τέθηκαν υπ΄ όψιν του Υπουργού σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και γενικά το Νομό Σερρών. 

Επιμελητήριο Σερρών: Τα ζητήματα του νομού υπ’ όψιν του Υφυπουργού Δ. Βαρτζόπουλου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό που ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες, τονίζοντας πως θα πλήξει ακόμη περισσότερο τους ήδη επιβαρυμένους ελεύθερους επαγγελματίες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο θέμα του παραεμπορίου, λόγω της γειτνίασης με τη Βουλγαρία. 

Για μία αγορά που δέχεται διαρκή «χτυπήματα» και για επιχειρήσεις που οδηγούνται στο λουκέτο,  έκαναν λόγο και οι πρόεδροι των συμμετεχόντων φορέων, Σωτήρης Κοτσαμπάς, Κυριακή Μηλίγκα και Θεολόγης Βενέτης. 

Advertisement
ΔΕΗ

Με αφορμή την παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ , ζητήθηκε να ενισχυθούν οι Σέρρες όσο αφορά στα έργα και στις επενδύσεις και να διευκολυνθούν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα. 

Επιπλέον, το Επιμελητήριο Σερρών στο πλαίσιο και της κοινωνικής του ευθύνης έθεσε υπ ‘όψιν του Υπουργού το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Σερρών, ζητώντας να βρεθούν λύσεις. 

Advertisement
MEGA

Επιμελητήριο Σερρών: Τα ζητήματα του νομού υπ’ όψιν του Υφυπουργού Δ. Βαρτζόπουλου

Τόσο ο Υπουργός όσο και τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου άκουσαν προσεκτικά τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα των φορέων των Σερρών, συμμερίστηκαν την αγωνία που υπάρχει στο επιχειρείν και τόνισαν πως η προσπάθεια που γίνεται σε κυβερνητικό επίπεδο για προώθηση μεταρρυθμίσεων και τομών και για ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα συνεχιστεί. 

Στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Τενεκετζής, η Οικονομική Επόπτρια του Επιμελητηρίου Ελένη Τσιαπάρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

04/10/25 9:20 μμ

Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου - Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

04/10/25 8:29 μμ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου – Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

04/10/25 8:25 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

04/10/25 8:23 μμ

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

04/10/25 8:14 μμ

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης - video

04/10/25 6:53 μμ

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης – video

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά - Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ - video

04/10/25 6:40 μμ

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά – Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ – video

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

04/10/25 6:15 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - video

04/10/25 6:17 μμ

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης – video

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

04/10/25 2:03 μμ

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα – Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας