Επίσκεψη «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΟΑΣΙΣ»Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων της Π.Ε. Σερρών «ΟΑΣΙΣ» επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εργαζόμενοι του Κέντρου, ενημέρωσαν λεπτομερώς για την πολυετή και πολύτιμη δράση του, ενώ από πλευράς της υποψήφιας Δημάρχου Σερρών κ. ΑΡΙΑΔΝΗΣ Παπαφωτίου τέθηκαν προτάσεις και ιδέες για την υποστήριξη του έργου του «ΟΑΣΙΣ» και ενδυνάμωση της συνεργασίας του με την επόμενη Δημοτική Αρχή.

 

 


Η κ. Παπαφωτίου αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια της για το έργο της δομής καθώς και τη διάθεση της για εποικοδομητική συνεργασία, τόνισε:

 

«Η διάθεση της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων και δικής μου προσωπικά για ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου του Δήμου διαφαίνεται στις προγραμματικές μας θέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

Την ίδρυση και μόνιμη λειτουργία Σχολής Γονέων
Τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Νέων

Η ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Δήμο για την στήριξη της οικογένειας και ειδικότερα των νέων, είναι προτεραιότητα για τη Δημοτική μας θητεία» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

 

 

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Κωνσταντίνα Γρέδη (ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του «ΟΑΣΙΣ»), Καλλισθένη Διμερτζή (ψυχολόγος, στέλεχος πρόληψης «ΟΑΣΙΣ»), Χρήστο Κρυωνά (κοινωνικός λειτουργός, στέλεχος πρόληψης «ΟΑΣΙΣ»), Φανή Καραγκιόζη (Φ.Π.Ψ., στέλεχος πρόληψης «ΟΑΣΙΣ») και Χρύσα Καλογραιάκη, (γραμματέας «ΟΑΣΙΣ»), για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου και Εύη Χρηστομάτη.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *