Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου διαμαρτυρόμενη για τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στις πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας. «Μας είπατε να πάμε στα γκισέ για να πληρωθούμε, αλλά και πάλι φύγαμε με άδεια χέρια» τονίζουν χαρακτηριστικά οι νέοι αγρότες.
«Μας είπατε να πάμε στα γκισέ για ναπληρωθούμε, αλλά και πάλι φύγαμε με άδεια χέρια» τονίζουνχαρακτηριστικά οι νέοι αγρότες.

Τελευταία Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηβασιλείου: Η Ελλάδα προτάσσει το Διεθνές Δίκαιο για το Ουκρανικό, δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά

Έφοδος σε κάμπινγκ στη Χαλκιδική μετά από καταγγελία τουρίστριας – Ξηλώνουν ομπρέλες, δείτε φωτογραφίες
