Στο παρελθόν της 25χρονης εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη στρέφονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι έχουν επικεντρώσει ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Στο παρελθόν της 25χρονης εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη στρέφονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους έτσι έστω να στοιχειοθετήσουν την παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν της 25χρονης γυναίκας στο σημείο της επίθεσης το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Πρόκειται για άτομο που, όπως φαίνεται, γνώριζε την 25χρονη.

Σημειώνεται ότι το αυτόφωρο για την υπόθεση έχει περάσει, ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε σύλληψη για κάποιο άλλο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “Με πλησίασε ένας άνδρας την ώρα που περπατούσα στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και μου έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια μπήκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ”.

Σύμφωνα με την κάρτα που άνοιξε στο ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα. Φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση η επίθεση που δέχθηκε με το γεγονός ότι η 25χρονη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η καυστική ουσία


Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι. Το PH είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και το έμβρυο είναι καλά.

Advertisement
Babis

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν βγαίνουν» δήλωσε στο MEGA, κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: “είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχη δεν απέβησαν μοιραία». «Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

01/02/26 8:37 μμ

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

01/02/26 8:31 μμ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

01/02/26 8:18 μμ

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του - Γιατί έχει 28 ημέρες

01/02/26 8:10 μμ

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του – Γιατί έχει 28 ημέρες

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό - Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

01/02/26 8:09 μμ

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό – Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες