«Μία εργαζόμενη είχε κάνει “σκηνή” σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Hμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Ήμουν παρούσα στο χώρο. ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

«Μία εργαζόμενη είχε κάνει “σκηνή” σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Hμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Ήμουν παρούσα στο χώρο. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με την επίθεση εναντίον μου. Απλά το λέω γιατί το θυμήθηκα», είπε μεταξύ άλλων η 34χρονη, που δέχθηκε τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

 

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση είχαν τρεις επαφές μαζί της συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών της ώρας.

Σε μία από αυτές έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη συγκεκριμένη γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” και της πήραν κατάθεση, στην οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ η αντιπαράθεση ήταν για άλλο λόγο και δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με την 34χρονη, την οποία μάλιστα δεν θυμάται ότι βρισκόταν στο χώρο.

Ο δικηγόρος της 34χρονης κ. Απόστολος Λύτρας προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε η πελάτισσά του όταν αναφέρεται σε επαγγελματικό περιβάλλον:

«Αυτό που είπε η κοπέλα είναι το εξής, να σας το πω με απλά λόγια τι ήθελε να πει και τι είπε. Είπε μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, στους αστυνομικούς, δεν φοβάμαι κάτι από εκεί. Να δούμε, είπε, κάτι άλλο αν υπάρχει. Και μάλιστα το μυαλό της πήγε μήπως κάποια είχε εμμονή μαζί της… Εάν βρίσκονταν κάποια στοιχεία θεωρώ ότι θα είχαμε φτάσει στη δράστιδα του εγκλήματος, όσο περνάνε οι μέρες, δεν ξέρω, προβληματίζομαι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ Φυλακές Νιγρίτας: Σωφρονιστικός υπάλληλος σέρνει καρότσι για κρατούμενο με σοκολάτες, όσπρια και γαλακτομπούρεκο!

 

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν συλλέξει 15-20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας και κυρίως την προσέγγιση ή διαφυγή της με κάποιο όχημα.

Παράλληλα, αναμένουν τη μερική ανάρρωση της άτυχης γυναίκας προκειμένου να πάρουν μία ολοκληρωμένη κατάθεση, προκειμένου να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα που ενδεχομένως θα τους βοηθούσαν στην πορεία των ερευνών. Στο μεταξύ, βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό με το οποίο η δράστιδα έλουσε το θύμα της. Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν χώρους που παρασκευάζονται τέτοια καυστικά υγρά, για τον τυχόν εντοπισμό πρόσφατης αγοράς ή προμήθειας, αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό από αυτά. Δεν αποκλείουν βέβαια το ενδεχόμενο η δράστιδα να προμηθεύτηκε τις πρώτες ύλες και μέσω οδηγιών από το Διαδίκτυο να προέβη στην παρασκευή του.

Σε περίπτωση που οι αστυνομικές έρευνες κωλυσιεργούν, οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείεται να επισπεύσουν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν συχνές επαφές, ύποπτα ή απειλητικά μηνύματα SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement
MEGA

Παράλληλα, θα προβούν, όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος” σε μία «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ   Εκκλησία: Σήμερα θα εορταστεί το Πάσχα – Εγκύκλιος προς όλες τις εκκλησίες και τις μονές

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα