Επιτόπιος έλεγχος του Γ.Γ Εμπορίου και Ισότητας στον Προμαχώνα Σερρών- Αποκλειστικές δηλώσεις (video)

“Για εμάς η αντιμετώπιση του παραεμπορίου ξεκινάει από τις πύλες εισόδου”  ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης,

 

ο οποίος αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Σερρών επισκέφθηκε το Τελωνείο του Προμαχώνα προκειμένου να επικοινωνήσει τα μέτρα για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου επί τόπου και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που υπάρχει στο Τελωνείο.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

 

Babis



Ο κύριος Σταμπουλίδης ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας. Ερωτηθείς για το προσωπικό που θα πραγματοποιεί τους ελέγχους τόνισε πως υπάρχει διυπηρεσιακή συνεργασία των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστο Μέγκλας και τον Αντιδήμαρχο Σιντικής Παναγιώτη Σαββίδη.

 

ΠολιτικήΕπιτόπιος έλεγχος του Γ.Γ Εμπορίου και Ισότητας στον Προμαχώνα Σερρών- Αποκλειστικές δηλώσεις...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β. Κικίλιας: Η Δικαιοσύνη ερευνά τους φακέλους των ΜΚΟ – Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι η άμεση διερεύνηση ύποπτων...

Π. Μαρινάκης: Δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους συνταξιούχους ΑμεΑ για τη χορήγηση των 250 ευρώ

Για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων, μίλησε ο υφυπουργός...

Σ. Φάμελλος: Απαιτούμε υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία

«Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία δεν ήταν...

Τελευταία Νέα