Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Επιτροπή Εμβολιασμών: Σύσταση για εμβολιασμό εφήβων 16-17 ετών και παιδιών με υποκείμενα νοσήματα

Στη σύσταση για τον εμβολιασμό εφήβων ηλικίας 16 και 17 ετών, αλλά και των παιδιών ηλικίας 12-17 ετών με υποκείμενα νοσήματα φαίνεται να προσανατολίζεται η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η οποία συνεδρίασε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 

 
Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας. Πρόκειται ουσιαστικά για σύσταση προς τους γονείς ότι με βάση τα δεδομένα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή και προστατεύουν τα παιδιά.  

Εφόσον τελικά η Επιτροπή ανάψει το πράσινο φως, η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού θα ανοίξει άμεσα.




Babis

Σημειώνεται ότι ο επίκουρος καθηγητής και εκπρόσωπος της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ προανήγγειλε τον εμβολιασμό των εφήβων στην χώρα μας. «Ίσως δούμε πρώτα τις ηλικίες που είναι πιο κοντά στις πανελλήνιες ώστε να μην έχουν προβλήματα του χρόνου στην πρόοδό τους. Σε κάθε περίπτωση θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που βλέπουμε στις άλλες χώρες και την εξέλιξη της πανδημίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΕπιτροπή Εμβολιασμών: Σύσταση για εμβολιασμό εφήβων 16-17 ετών και παιδιών με υποκείμενα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Σεισμός με μέγεθος 3,8 Ρίχτερ έγινε πριν από λίγα...

Κερατσίνι: Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε ο 43χρονος Σπύρος Σέββος

Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε πριν από...

Τρένα διασχίζουν το Πολύκαστρο Κιλκίς με μεγάλη ταχύτητα – Θέμα ασφαλείας θέτουν οι κάτοικοι

Τη μείωση της ταχύτητας των εμπορικών αμαξοστοιχιών, που διασχίζουν...

Εργατική Πρωτομαγιά: Από πού ξεκίνησε -Η ιστορία της πίσω στο μακρινό 1886 -video

Εργατική Πρωτομαγιά: H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια...

Τελευταία Νέα