Έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου τα παιδιά της Θρακικής Εστίας Σερρών – video
Τα κάλαντα του Λαζάρου τραγούδησαν τα παιδιά της Θρακικής Εστίας το πρωί του Σαββάτου τα οποία επισκέφθηκαν την Αντιπεριφέρεια γεμίζοντας το κτήριο με χαρούμενες φωνές.
Τα μικρά παιδιά με τις πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές τους επισκέφθηκαν επίσης και το Δημαρχείο
Ενώ τα πατροπαράδοτα κάλαντα του Αγ. Λαζάρου, έψαλαν, με τις γλυκόλαλες φωνές τους, στον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, τα παιδιά των κατηχητικών Συνάξεων του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Σερρών και οι «Λαζαρίνες» του Εργαστηρίου Λαογραφικών Μελετών και Παραδοσιακών Χορών «Ο Πύρρος», της Θρακικής Εστίας και του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Σερρών.
Ο Σεβασμιώτατος γέμισε τα καλαθάκια των παιδιών, με τα παραδοσιακά «φιλέματα-αυγά» και με άλλες «ευλογίες», προσφέροντας σε όλους, μικρούς και μεγάλους, την πατρική του ευχή, για ευλογημένη και ψυχοσωτήριο Ανάσταση.