Λάθη στη διασταύρωση στοιχείων των ανασφάλιστων οχημάτων, φαίνεται ότι θα οδηγήσουν στην απόφαση για παράταση των προστίμων. Από τα 1.1 εκατομμύρια οχήματα που διαπιστώθηκαν ανασφάλιστα και άρχισαν να λαμβάνουν τα ραβασάκια με την επιβολή του διοικητικού προστίμου των 250€, φαίνεται ότι τα 300.000 τουλάχιστον, δεν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Ταυτόχρονα με την παράταση μελετάται, για την περίπτωση των μοτοσικλετών μικρού κυβισμού, το πρόστιμο μειωθεί στα 100€ ώστε να είναι αναλογικό.
Λάθη στη διασταύρωση στοιχείων των ανασφάλιστων οχημάτων, φαίνεται ότι θα οδηγήσουν στην απόφαση για παράταση των προστίμων. Από τα 1.1 εκατομμύρια οχήματα που διαπιστώθηκαν ανασφάλιστα και άρχισαν να λαμβάνουν τα ραβασάκια με την επιβολή του διοικητικού προστίμου
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριάκος Πιερρακάκης στο Eurogroup: «Προτεραιότητα η προστασία των νοικοκυριών και η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας»
«Θέτοντας Όρια: Η Πρόληψη ως Αντίδοτο στην Ανήλικη Παραβατικότητα» – Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς στη Νιγρίτα Σερρών










