Εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Σερρών: “Μας ζητούν να αρνηθούμε την ανανέωση της σύμβασή μας”- Τι απαντά η διοίκηση- video

Συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή καθώς παραμένουν ανεμβολίαστοι, περίπου 130 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά και στα ΚΥ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενώ κάποιοι από αυτούς υποχώρησαν και προχώρησαν στον εμβολιασμό τους σύμφωνα με την κ. Κική Μιχαηλίδου  η οποία κατήγγειλε  στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη ότι υπάλληλος του νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή δέχθηκε ενόχληση κατόπιν εντολών από την Διοίκηση του νοσοκομείου, να μην ανανεώσει την σύμβαση της που λήγει στις 8 Δεκεμβρίου.

« Όλοι κολλάνε μεταξύ τους αλλά δεν το λένε» αναφέρει στην συνέχεια η κ. Μιχαηλίδου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια,  το τμήμα της αιμοληψίας πριν μερικές ημέρες ήταν κλειστό για τον λόγο αυτό.

Με παρέμβαση της στην ίδια εκπομπή η κ. Μάγδα Χατζηαδάμ, η υπάλληλος που σήμερα λήγει η αναστολή της, επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε η κ. Μιχαηλίδου.



Babis

Από πλευράς της η Διοίκηση του Γ.Ν. Σερρών δια μέσω του Αναπληρωτή Διοικητή  κ. Παναγιώτη Πεγίδη απάντησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη 

ΕλλάδαΕργαζόμενη στο Νοσοκομείο Σερρών: "Μας ζητούν να αρνηθούμε την ανανέωση της σύμβασή...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Σέρρες: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο 67χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για κατασκοπεία

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο...

Υπόθεση κατασκοπείας στις Σέρρες – Συνελήφθη 67χρονος από την Γεωργία

Στη σύλληψη ενός 67χρονου αλλοδαπού για κατασκοπεία προχώρησαν χθες...

Τελευταία Νέα