Εκτός απ’ την απόκτηση φορ για να πλαισιώσει τους Φώτη Ιωαννίδη κι Άλεξ Γερεμέγεφ, που αποτελεί εδώ και μήνες τη Νο1 προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ενόψει του μεταγραφικού «παραθύρου» του Ιανουαρίου, ... Περισσότερα

Ετοιμάζει πρόταση για Λιάβα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Εκτός απ’ την απόκτηση φορ για να πλαισιώσει τους Φώτη Ιωαννίδη κι Άλεξ Γερεμέγεφ, που αποτελεί εδώ και μήνες τη Νο1 προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ενόψει του μεταγραφικού «παραθύρου» του Ιανουαρίου, στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει πλέον να προχωρήσουν και σε ακόμη μία κίνηση στο «χειμερινό» παζάρι, με τη μεταγραφή κι ενός παίκτη ο οποίος θα παίζει στο «6» ως μπακ-απ πίσω απ’ τον Γουίλιαν Αράο.

Advertisement
 

Θέση για την οποία έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό απ’ την ελληνική αγορά την περίπτωση του Γιώργου Λιάβα του Παναιτωλικού.

Από τις 16 Δεκεμβρίου το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) είχε αποτυπώσει ρεπορταζιακά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο πολυσύνθετο άσο κι αρχηγό του Παναιτωλικού, σε μία κίνηση που θα είχε κυρίως καλοκαιρινό… ορίζοντα.

Αυτό που άλλαξε, ωστόσο, ήταν ο… χρόνος της κίνησης, απ’ την στιγμή που στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να ενισχυθούν πολύ πιο άμεσα στο «6», η περίπτωση του Λιάβα ήρθε σε πρώτο πλάνο.

Ως ένας ποδοσφαιριστής που είναι σε πολύ καλή ηλικία, έχει ήδη πάνω από 130 επίσημα ματς στην πρώτη κατηγορία και ομοιάζει σε πολλά με την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος είχε αποκτηθεί το ίδιο «αθόρυβα» (και με τις ίδιες προοπτικές) πριν από 8 χρόνια απ’ τον Αστέρα Τρίπολης (Ιανουάριος 2017).

Για τον Λιάβα έχει δείξει ενδιαφέρον κι ο ΠΑΟΚ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ήρθε κι επίσημη κρούση από ιταλική ομάδα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δουλεύει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας την όλη υπόθεση και είναι πλέον έτοιμος να περάσει -επίσημα- στην επόμενη κίνησή του.

Advertisement
MEGA

Προσεγγίζοντας επίσημα την ομάδα του Αγρινίου για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πραγματοποιεί φέτος πολύ καλή σεζόν με τον Παναιτωλικό ως «6άρι» και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στο δεξιό άκρο της άμυνας, όσο κι ως κεντρικός αμυντικός (θέση απ’ την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στους Αγρινιώτες).

Προς… ενίσχυση και του ελληνικού στοιχείου της ομάδας στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ελληνοποίησης του ρόστερ τους που επιχειρούν οι «πράσινοι» εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο Παναιτωλικός είναι ενήμερος για το (σοβαρό) ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δεν είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση, εφόσον καλυφθεί οικονομικά. Και οι επόμενες μέρες θα είναι πλέον καθοριστικές, καθώς αναμένεται να γίνει πια η επίσημη κίνηση απ’ την πλευρά του «τριφυλλιού».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη τούρτα με μους σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

03/10/25 12:13 πμ

Εύκολη τούρτα με μους σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

Η Τσέλιε «έσπασε» το αήττητο της ΑΕΚ

03/10/25 12:10 πμ

Η Τσέλιε «έσπασε» το αήττητο της ΑΕΚ

Η Θέλτα «ανέτρεψε» τον ΠΑΟΚ, 3-1 στο Βίγκο

03/10/25 12:06 πμ

Η Θέλτα «ανέτρεψε» τον ΠΑΟΚ, 3-1 στο Βίγκο

Κορυφαίο αεροδρόμιο στον κόσμο το "Ελ.Βενιζέλος", με την ψήφο των αεροπορικών εταιρειών

03/10/25 12:01 πμ

Κορυφαίο αεροδρόμιο στον κόσμο το “Ελ.Βενιζέλος”, με την ψήφο των αεροπορικών εταιρειών

Φενγκ Σούι: Πού πρέπει και πού δεν πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες στο σπίτι

02/10/25 11:54 μμ

Φενγκ Σούι: Πού πρέπει και πού δεν πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες στο σπίτι

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

02/10/25 11:50 μμ

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

Ονόματα κρατουμένων και ιστορίες της Εθνικής Αντίστασης στους τοίχους Δημοτικού Σχολείου

02/10/25 11:44 μμ

Ονόματα κρατουμένων και ιστορίες της Εθνικής Αντίστασης στους τοίχους Δημοτικού Σχολείου

Μήνυμα 112 σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική – Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες

02/10/25 11:21 μμ

Μήνυμα 112 σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική – Προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

02/10/25 10:39 μμ

Βέφα Αλεξιάδου: Αποκαλύψεις για την υπόλοιπη περιουσία της

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην σύζυγός της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Λονδίνο

02/10/25 10:33 μμ

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην σύζυγός της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Λονδίνο

Περικλής Λιανός: Υπέγραφα ψεύτικες δηλώσεις, πάνω σ’ αυτό με διέγραψαν από τον δικηγορικό σύλλογο

02/10/25 10:27 μμ

Περικλής Λιανός: Υπέγραφα ψεύτικες δηλώσεις, πάνω σ’ αυτό με διέγραψαν από τον δικηγορικό σύλλογο

Τα 35 χρόνια από την επανένωση της Γερμανίας εορτάστηκαν με δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης Αντρέας Κιντλ

02/10/25 10:29 μμ

Τα 35 χρόνια από την επανένωση της Γερμανίας εορτάστηκαν με δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης Αντρέας Κιντλ