- Διαφήμιση -

Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας – Εντυπωσιακή η Stefania (video)

Eurovision 2021: H Stefania εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα – Το τρικ με την σκάλα

Παρουσίαστηκε για πρώτη φορά το «Last Dance» στην πλήρη εκδοχή του

Πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) η πολυαναμενόμενη πρώτη πρόβα της Ελλάδας για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Stefania και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Last Dance» στην πλήρη εκδοχή του, και εντυπωσίασαν με τη σκηνική τους παρουσία, που βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία. Στη σκηνή αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η ολόσωμη φόρμα που φοράει η Στεφανία, η χορογραφία και τα καινοτόμα σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού.

Στον χώρο του Ahoy Arena, μέλη άλλων αποστολών καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με τεράστιο ενθουσιασμό, μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο.

Πηγή newsbeast.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version