Εύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία – Συνέλαβαν τους γονείς του

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Τον 23χρονο, είχαν αφήσει επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, οι γονείς του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, ζούσε με την οικογενειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.




Babis

πηγή protothema.gr

ΕλλάδαΑστυνομικάΕύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία – Συνέλαβαν τους γονείς του

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα και ανετράπη – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις...

Θεσσαλονίκη: Εκκένωση σε υποκατάστημα τράπεζας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Σε προληπτική εκκένωση υποκαταστήματος τράπεζας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης μετά...

Τροχαίο με έναν τραυματία στην εθνική Θεσσαλονίκης – Nέων Μουδανιών: Ο ένας οδηγός εγκατέλειψε το σημείο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος...

Τελευταία Νέα