Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια, της Γιολάντας, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη νευρική ανορεξία.     Οι γονείς της κάνουν λόγο για ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια, της Γιολάντας, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη νευρική ανορεξία.

 

 

Οι γονείς της κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος και θα ζητήσουν την εκταφή της προκειμένου να εξεταστεί η σορός της από ιατροδικαστή.

“Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή. Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια από τα όργανα δεν λειτουργούσαν”, είπε η μητέρα της άτυχης 24χρονης.

“Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει”, δήλωσε η αδελφή της με τον πατέρας της να λέει: “Δεν μου απάντησε ποτέ ο γιατρός από τι έφυγε. Μου είπε ανακοπή και πολυοργανική ανεπάρκεια. Μέσα σε δύο μέρες γίνεται αυτό; Οι εξετάσεις της ήταν καλές”.

Η οικογένεια της άτυχης Γιολάντας ανέφερε ότι θα ορίσουν πραγματογνώμονα για να γίνει εκταφή της σορού της προκειμένου να μάθει την ακριβή αιτία θανάτου της.

 

“Δυστυχώς θα ζητήσουμε την εκταφή του παιδιού, γιατί δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Για εμένα ο χρόνος έχει σταματήσει στις 11 Φεβρουαρίου, δεν νομίζω ότι θα χαμογελάσω ξανά μετά από αυτή την απώλεια. Μου λείπουν τα πάντα από το παιδί μου”, είπε συντετριμμένη η μητέρα της.

Advertisement
ΔΕΗ

Η εξομολόγηση του συντρόφου της 24χρονης

 

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα αποκάλυψε ο σύντροφος της 24χρονης μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου με την Τατιάνα Στεφανίδου.

“To να φάει δεν ήταν για προτεραιότητά της. Δεν το επεδίωκε, έπρεπε να της πει κάποιος ή να την πιέσω εγώ να φάμε. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Αυτήν την εικόνα είχε για τον εαυτό της, ενώ ήταν πάρα πολύ αδύνατη. Τον πρώτο καιρό που μείναμε μαζί, το μεσημέρι και το βράδυ έτρωγε κανονικά. Μετά, λόγω της δουλειάς μου, το μεσημέρι μπορεί να τύχαινε να κάτσει μόνη της να φάει. Για να είμαι σίγουρος ότι τρώει, της έλεγα να μου στείλει φωτογραφία. Μου έλεγε ότι έτρωγε αλλά όταν κατάλαβα ότι μου έλεγε ψέματα μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη έλεγε ψέματα”, ανέφερε ο σύντροφός της αδικοχαμένης Γιολάντας και ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφερε στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: “Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά, να πάει σχολείο, ότι έχει βάλει στόχο να αλλάξει, να τρώει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Με το που την πίεζες λίγο να φάει γινόταν επιθετική”.

 

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; - video

12/09/25 10:21 μμ

Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; – video

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση - video

12/09/25 10:11 μμ

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση – video

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

12/09/25 10:04 μμ

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

"Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα" από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» - video

12/09/25 9:49 μμ

“Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα” από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» – video

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα - video

12/09/25 9:39 μμ

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα – video

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους - video

12/09/25 9:31 μμ

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους – video

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός - Τι λένε οι Σερραίοι

12/09/25 9:58 μμ

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός του Eurobasket – Τι λένε οι Σερραίοι

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή - Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

12/09/25 7:28 μμ

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή – Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

12/09/25 9:26 μμ

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

12/09/25 9:23 μμ

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για λύση δύο κρατών

12/09/25 9:22 μμ

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για ΟΗΕ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ

12/09/25 9:20 μμ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ