Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.     Όπως αναφέρει το GRTimes, επικαλούμενο τα όσα λένε οι κάτοικοι ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement
 

 

 

Όπως αναφέρει το GRTimes, επικαλούμενο τα όσα λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο γιος τα τελευταία χρόνια φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας γείτονας και φίλος του δράστη, ο κ. Θ. Ιορδάνου, δήλωσε ότι γνωρίζει την οικογένεια εδώ και χρόνια και πως ο γιος ήταν και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προκαλεί συχνά επεισόδια στο σπίτι, στο οποίο εκτός από τον 63χρονο πατέρα με τη σύζυγο του, ζούσε και η νεότερη κόρη της οικογένειας με τον άνδρα της, που φέρεται να έχουν και παιδί.

Σήμερα, λοιπόν, «ο γιος άρχισε να μαλώνει για άλλη μια φορά με τη μητέρα του στο σπίτι, την οποία έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και τον πατέρα του», αναφέρει γείτονας. Ο πατέρας εκείνη την ώρα ήταν εκτός και μόλις έμαθε για το επεισόδιο επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί άρχισε ένας νέος «γύρος» με φωνές και οργή, με τον 32χρονο γιο να επιτίθεται στον πατέρα του χτυπώντας τον και στο πρόσωπο (μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία, έφερε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο), με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αναφέρει το τοπικό μέσο.

 


Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι πληροφορίες από τους περίοικους, ο πατέρας που φοβόταν για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Σε αμόκ η μητέρα

Σοκαρισμένα τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. «Είχε αγανακτήσει. Δεν ήθελε να συνεχιστεί άλλο αυτό και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο γιος του θα μπορούσε να κάνει κακό στη μάνα του, ή στην αδελφή του, ή σε άλλο μέλος της οικογένειας», επισήμανε μια γειτόνισσα στο GRTimes. Ο πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

«Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή. Το έγκλημα που ξεσήκωσε ολόκληρη την περιοχή, μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε, δείχνοντας ωστόσο να γνωρίζουν ότι ο 32χρονος γιος ήταν θέμα χρόνου, να προκαλέσει μια τέτοια τραγωδία.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.O 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Advertisement

 

πηγή  alphafreepress.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15/11/25 12:17 πμ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Λύση για χιλιάδες φοιτητές και πολίτες της Θεσσαλονίκης η έναρξη λειτουργίας του Δυτικού Προαστιακού»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 15 Νοεμβρίου

15/11/25 12:10 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 15 Νοεμβρίου

Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία

14/11/25 11:24 μμ

Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία

Πιπεριές με κιμά και φασολάκια

14/11/25 11:51 μμ

Πιπεριές με κιμά και φασολάκια

Αύξηση 11,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

15/11/25 12:08 πμ

Αύξηση 11,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Μουντιάλ 2026: Η Μάλτα «τελείωσε» οριστικά τη Φινλανδία απ' τη 2η θέση

15/11/25 12:08 πμ

Μουντιάλ 2026: Η Μάλτα «τελείωσε» οριστικά τη Φινλανδία απ’ τη 2η θέση

Μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - 23 προσαγωγές

15/11/25 12:06 πμ

Μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – 23 προσαγωγές

Τουλάχιστον 58 αγελάδες πέθαναν και 140 γέννησαν πάνω σε πλοίο που τις μετέφερε στην Τουρκία

15/11/25 12:05 πμ

Τουλάχιστον 58 αγελάδες πέθαναν και 140 γέννησαν πάνω σε πλοίο που τις μετέφερε στην Τουρκία

ΠΑΟΚ: «Μπαμ» με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Ούρος Κοβάτσεβιτς

15/11/25 12:04 πμ

ΠΑΟΚ: «Μπαμ» με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Ούρος Κοβάτσεβιτς

Ιωάννινα - Ημερίδα για τη Χειροτεχνία - Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

15/11/25 12:03 πμ

Ιωάννινα – Ημερίδα για τη Χειροτεχνία – Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου

15/11/25 12:02 πμ

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου

Η Ελλάδα με τον μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας, Γ. Κουμουτσάκο, στην προεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO

15/11/25 12:01 πμ

Η Ελλάδα με τον μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας, Γ. Κουμουτσάκο, στην προεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO