Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον.   Όπως αναμεταδίδουν ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον.

 

Όπως αναμεταδίδουν αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 52χρονος φαίνεται πως επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αποδίδουν τη συγκεκριμένη είδηση σε πηγές της Αστυνομίας.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο φαίνεται πως πραγματοποίησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως να το καταφέρουν και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Φώτη Ντούλος.

 

Ορισμένα αμερικανικά μέσα αναμεταδίδουν πως τα σωστικά συνεργεία τα οποία έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να επαναφέρουν τον επιχειρηματία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Breaking: State police sources say Fotis Dulos has died at his Farmington home https://t.co/kMfTGAYYgz

— Hartford Courant (@hartfordcourant) January 28, 2020

 

Επέστρεψε στο σπίτι του αφότου είχε πληρώσει την εγγύηση για τη δολοφονία της συζύγου του

Ο εκατομμυριούχος ομογενής Φώτης Ντούλος είχε επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου, λίγες ώρες αφότου καταδικάστηκε μαζί με τη σύντροφο του Michelle Troconis με εγγύηση καθώς είχαν βρεθεί ένοχοι για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ.

Η σύντροφος του εκατομμυριούχου οδηγήθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο αφότου έγινε γνωστή η ποινή τους, χωρίς όμως να διευκρινιστούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ομογενής είχε φθάσει στο υπερπολυτελές σπίτι του στο Κοννέκτικατ, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραπονέθηκε που στην είσοδο τον περίμεναν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

 

Φώτης Ντουλός

Advertisement
ΔΕΗ

 

Ο 52χρονος επέστρεψε στο σπίτι του αφού πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια.

Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας έδειχναν τον επιχειρηματία δεμένο πισθάγκωνα, να εξέρχεται από το κτίριο της Αστυνομίας του Κονέκτικατ.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία στο σπίτι του και βρισκόταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για το φόνο και την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Οι τοπικές αρχές κατάσχεσαν από το σπίτι του και ένα τσεκούρι ως πιθανό αποδεικτικό στοιχείο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο Φώτης Ντούλος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου άκουσε τον δικαστή να ορίζει την εγγύηση του στο αστρονομικό ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για την ίδια υπόθεση, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δυο ακόμα συλλήψεις. Η σύντροφος του επιχειρηματία συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη φόνου αλλά και ο δικηγόρος και στενός φίλος του επιχειρηματία, Κεν Μαγουίνι συνελήφθη και επίσης κατηγορείται για συνωμοσία.

Η εμπλοκή του Κεν Μαγουίνι στην υπόθεση προέκυψε μετά την αποκάλυψη λεπτομερειών από τη δράση του τις μέρες πριν την εξαφάνιση. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που είχε μεταδώσει εκείνες τι μέρες το δελτίο του CNN ο Μαλγουίνι είχε πρόσβαση σε μια ιδιωτική λέσχη σκοποβολής όπου ένας ρηχός τάφος, ένα πλαστικό κάλυμμα και σάκοι με άσβεστο βρέθηκαν από κυνηγούς, λίγο πριν την εξαφάνιση.

Όπως ανέφερε στο ίδιο δίκτυο η δικηγόρος Μίστι Μάρις, η Αστυνομία έπαιζε το παιχνίδι της αναμονής.

«Φαίνεται πως η αστυνομία έκανε υπομονή και έπαιζαν το παιχνίδι της αναμονής. Προσπαθούσαν πραγματικά να εντοπίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε όταν θα έρθουν οι κατηγορίες, να μπορέσουν να τις στηρίξουν.

Παρά τη σύλληψη του ο Φώτης Ντούλος υποστήριζε την αθωότητα του ενώ το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

 

 

πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σ. Φάμελλος: Ακραία και τοξική η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

26/08/25 11:36 μμ

Σ. Φάμελλος: Ακραία και τοξική η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ρένια Λουιζίδου για το “Σόι σου”: Γίνεται κατάχρηση όταν υπάρχουν τρεις επαναλήψεις ημερησίως

26/08/25 11:31 μμ

Ρένια Λουιζίδου για το “Σόι σου”: Γίνεται κατάχρηση όταν υπάρχουν τρεις επαναλήψεις ημερησίως

Νεκρό δέρμα στα πόδια: Πως να το απομακρύνετε με απλούς τρόπους στο σπίτι

26/08/25 11:24 μμ

Νεκρό δέρμα στα πόδια: Πως να το απομακρύνετε με απλούς τρόπους στο σπίτι

Επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές: 7 συμβουλές για να διαχειριστείτε το άγχος

26/08/25 11:17 μμ

Επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές: 7 συμβουλές για να διαχειριστείτε το άγχος

Θεσσαλονίκη: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το Flyover- Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο «μπλε» καλούπι

26/08/25 10:50 μμ

Θεσσαλονίκη: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το Flyover- Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο «μπλε» καλούπι

Συναντήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Νότιας Κορέας

26/08/25 10:42 μμ

Συναντήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Νότιας Κορέας

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων - Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

26/08/25 10:34 μμ

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων – Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 27 Αυγούστου

26/08/25 10:33 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 27 Αυγούστου

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

26/08/25 10:29 μμ

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Από το 8ωρο στο 13ωρο - Η ΝΔ ξηλώνει τα εργασιακά δικαιώματα

26/08/25 10:21 μμ

ΠΑΣΟΚ: Από το 8ωρο στο 13ωρο – Η ΝΔ ξηλώνει τα εργασιακά δικαιώματα

Γαλλία: Ποιες επιλογές έχει ο Μακρόν εάν πέσει η κυβέρνηση Μπαϊρού

26/08/25 10:16 μμ

Γαλλία: Ποιες επιλογές έχει ο Μακρόν εάν πέσει η κυβέρνηση Μπαϊρού

Κάρυανη Καβάλας: 76χρονη έχασε την ζωή της στην παραλία

26/08/25 10:10 μμ

Κάριανη Καβάλας: 76χρονη έχασε την ζωή της στην παραλία