Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.   Στις δικαστικές ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.

 

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα, Τετάρτη 29/1 η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, που φέρεται να τελέστηκε πριν από αρκετά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, αναμένεται να καθίσει ένας Κρητικός γιατρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο. Παρά το ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι από την “τρυφερή” ηλικία των 7 ετών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο ο γιατρός είχε καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανηλίκου από το 2005 έως το 2014.

Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του αγοριού για εννέα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το παιδί να γίνει 16 ετών.

Ο ανήλικος αποκάλυψε, ωστόσο, τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφότου εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και αποχώρησε από την οικογενειακή εστία. Ειδικότερα, φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του το 2015 τα όσα φέρεται να τράβηξε… Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου αγοριού σε διάφορα μέρη, μεταξύ άλλων στο μπάνιο και στο υπόγειο.

Advertisement
Family Kitchen

Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια, αλλά… ελεύθερος

Ο γιατρός κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου τον περασμένο Ιούνιο. Στα τέλη του μήνα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για κακουργηματικές πράξεις χωρίς να του χορηγήσει κανένα ελαφρυντικό. Παρά το ότι ο γιατρός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες κάνοντας λόγος για σκευωρία σε βάρος του, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Ωστόσο, ο γιατρός δεν είχε οδηγηθεί τότε στη φυλακή:

Το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του υπό τους όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της υποχρέωσης διαμονής του στο Ηράκλειο και της απαγόρευσης να πλησιάζει το θύμα σε απόσταση 200 μέτρων από το ίδιο, το σπίτι του και το χώρο εργασίας της μητέρας του.

Πηγή: neakriti.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τσίλλερ: Ο παθιασμένος ελληνολάτρης και τετραπέρατος επιχειρηματίας, που άφησε τη σφραγίδα του σ΄ ολόκληρη τη χώρα και πέθανε στην ψάθα

28/03/26 10:18 πμ

Τσίλλερ: Ο παθιασμένος ελληνολάτρης και τετραπέρατος επιχειρηματίας, που άφησε τη σφραγίδα του στη χώρα και πέθανε στην ψάθα

Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων σε ντοκιμαντέρ του ΒΒC

28/03/26 10:04 πμ

Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων σε ντοκιμαντέρ του ΒΒC

Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας - επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά

28/03/26 10:00 πμ

Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά

Υπηρέτης δυο αφεντάδων

28/03/26 9:54 πμ

Υπηρέτης δυο αφεντάδων

Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

28/03/26 9:42 πμ

Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

Πλυντήριο πιάτων: 5 λάθη που προκαλούν θαμπάδα στα γυαλικά σας

27/03/26 10:06 μμ

Πλυντήριο πιάτων: 5 λάθη που προκαλούν θαμπάδα στα γυαλικά σας

Αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα: Ποια είναι η σωστή επιλογή για το ψήσιμο στον φούρνο;

27/03/26 9:51 μμ

Αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα: Ποια είναι η σωστή επιλογή για το ψήσιμο στον φούρνο;

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 28 Μαρτίου

27/03/26 9:45 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 28 Μαρτίου

Π. Μαρινάκης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο

27/03/26 9:42 μμ

Π. Μαρινάκης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο

4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Νίκος Ανδρουλάκης: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

27/03/26 9:38 μμ

4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Νίκος Ανδρουλάκης: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

«The Boys of Dungeon Lane»: Το πιο εσωστρεφές άλμπουμ στην καριέρα του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

27/03/26 9:33 μμ

«The Boys of Dungeon Lane»: Το πιο εσωστρεφές άλμπουμ στην καριέρα του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Κ. Πιερρακάκης: Τα μέτρα αυτή την περίοδο πρέπει να είναι στοχευμένα, δίκαια και αποτελεσματικά, με προτεραιότητα στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις

27/03/26 9:28 μμ

Κ. Πιερρακάκης: Τα μέτρα πρέπει να είναι στοχευμένα και δίκαια με προτεραιότητα στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις