18 C
Serres

Φρικτό έγκλημα στη Βρετανία: Έφηβος στραγγάλισε και έσυρε το πτώμα δασκάλας μέσα σε κάδο και το παράτησε στο νεκροταφείο

Date:

Ένας 17χρονος στραγγάλισε μία δασκάλα στο Άκρινγκτον της Βρετανίας και στη συνέχεια μετέφερε το σώμα της σε κάδο, πετώντας το σε ένα κοντινό νεκροταφείο.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail ο έφηβος στραγγάλισε την 47χρονη μητέρα δύο παιδιών, την οποία βρήκε ένας περαστικός στο πίσω μέρος του νεκροταφείου τυλιγμένη σε πλαστικές σακούλες.

Ο δράστης, ο οποίος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, κρίθηκε σήμερα ένοχος για τη δολοφονία της δασκάλας.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 47χρονη είχε βγει για μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο, αλλά δεν επέστρεψε από τη βόλτα της και έτσι η οικογένειά της σήμανε συναγερμό.

Ο 17χρονος είπε στο δικαστήριο πως δεν έκανε εκείνος τον φόνο, αλλά ένας άγνωστος άνδρας του έδωσε λεφτά προκειμένου να μεταφέρει το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας.


«Μου είπε ότι θα άφηνε τα χρήματα για μένα κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της, όταν όλα θα είχαν τελειώσει», είπε ο έφηβος.

Ο Εισαγγελέας δεν αποδέχθηκε τη συγκεκριμένη εκδοχή των γεγονότων, λέγοντας πως τα όσα λέει ο κατηγορούμενος είναι βγαλμένα από τη φαντασία του.

 

πηγή newsbeast.gr

ΚόσμοςΦρικτό έγκλημα στη Βρετανία: Έφηβος στραγγάλισε και έσυρε το πτώμα δασκάλας μέσα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αλβανία: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης -Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά

Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων μεταφέρθηκε σήμερα Φρέντι Μπελέρης. Σύμφωνα...

Κρυφή κάμερα πιάνει μητέρα λύκο να αγκαλιάζει το ανήσυχο μωρό της για να κοιμηθεί

Όταν η Trumpet, μια μεξικανική γκρίζα λύκαινα, γέννησε την...

Η ζωή «εν τάφω», μητέρας και κόρης, κάτω από τα ερείπια της βομβαρδιζόμενης Μαριούπολης

Γνώρισα τη Λιουντμίλα (δεν είναι -για ευνόητους λόγους- το...

Τουρκία: Νικητής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με 52,13%

Νικητής στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα